Geruchtenstroom gevecht Verhoeven versus Silva op gang Nieuws
Nieuws

Geruchtenstroom gevecht Verhoeven versus Silva op gang

Geruchtenstroom gevecht Verhoeven versus Silva op gang

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Silva is nog maar koud aangekondigd of de geruchtenstroom komt al op gang!

Het was te verwachten dat het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Silva de gemoederen zou gaan bezig houden, ook de geruchtenstroom en insinuaties komen ook al naar buiten. Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat Silva, die klaarblijkelijk niet echte grote partijen heeft gevochten in kickboksen, zomaar tegenover Verhoeven in de ring kan staan?

Geruchtenstroom gevecht Verhoeven versus Silva op gang

Overstap vanuit het MMA

Sommige beweren dat het een overstap zou zijn van Silva naar het kickboksen? Zoals Conor McGregor nu doet tegen Floyd Mayweather, ook daar gaan de geruchten dat het wel eens een definitieve overstap van de ene naar de andere vechtstijl kan zijn. Maar geruchten zijn geruchten en worden pas feit als alles op tafel ligt natuurlijk. Maar even terug naar het gevecht van Verhoeven tegen Silva, wat zouden daar de odds voor zijn? Zover wij nu kunnen zien slaat de meter in het voordeel van Rico Verhoeven door met 90% tegenover Silva.

Onderschat nooit de underdog

Als er toch een les is die wij inmiddels wel hebben geleerd is dat de zogenaamde "underdog", in dit geval Silva, vaak verrassend uit de hoek kan komen. Je weet het maar nooit, een tip is om de aankomende tijd de social media accounts van beide heren in de gaten te houden. Vaak post men wel met wie men aan het sparren is en hoe de voorbereiding verloopt. Indicatoren voor een eventuele afloop van een gevecht, of in iedere geval de aanloop er naar toe, is altijd leuk om te volgen.

Glory boy Verhoeven

Op social media gaat het inmiddels goed los, sommige zetten naast de vraagtekens dat Silva tegen Verhoeven staat, dat Rico wel moet winnen aangezien hij ambassadeur is voor Glory, door sommige ook wel aangeduid als de "Glory Boy." Met andere woorden, het eerste evenement van Glory in China moet een succes zijn om verder door te stoten in het land en de Aziatische landen er omheen. De Amerikanen hebben een mooi gezegde; "Opinions are like assholes, everybody's got one", Met andere woorden iedereen heeft een mening. Wij zeggen liever, laat beide vechters het maar bewijzen in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws