GERUCHT: 'Er komt toch nog een Rico vs. Badr 3 gevecht aan'
Home / Nieuws / GERUCHT: ‘Er komt toch nog een Rico vs. Badr 3 gevecht aan’

GERUCHT: ‘Er komt toch nog een Rico vs. Badr 3 gevecht aan’

De geruchtenmolen is flink gaan draaien sinds de social media clash van afgelopen week tussen GLORY topkickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari.

Het social media vuurgevecht tussen de twee is een opmerkelijke. “Na een lange stilte vanuit GLORY Kickboxing zelf komt daar ineens Rico en Badr om de hoek. dit is een teken dat beide vechters dit jaar nog wel eens tegenover elkaar kunnen komen te staan, “meldt een welingelichte bron aan onze redactie.

“Zowel Rico en Badr reageerden voorheen niet direct op elkaars uitdagingen via social media, dit was eigenlijk zo afgesproken tussen de teams. ” Ook GLORY Kickboxing ging ineens razendsnel naar haar eigen social media om de fittie naar buiten te brengen. “Ook dat is opvallend,” zegt de bron. Het heeft er alles van dat men nu wel wat moet doen nu de organisatie zo onder vuur ligt. “

Zonder Badr geen GLORY

GLORY staat sinds kort onder curatele wegens financiële problemen. Toch wordt verwacht dat er een flinke financiële injectie zal volgen. “Eerlijk gezegd kan men het zich niet veroorloven dat Badr wegloopt, dan is de zaak helemaal verloren. GLORY heeft hem nodig om toch nog iets te betekenen en de fans vast te houden. “

Als de bron het bij het rechte eind heeft dan zou dit voor het kickboksen van grote betekenis zijn. GLORY Kickboxing heeft het kickboksen groot gemaakt en uit het spreekwoordelijke slop getrokken de afgelopen jaren. Hierdoor is ook het mainstream publiek de sport gaan waarderen. De fans houden in ieder geval de adem in en hopen op goed nieuws.

Bekijk ook

Tiener slaat bajesklant respect in! 'Niet aan mijn familie'

Tiener slaat bajesklant aan puin! ‘Niet aan mijn familie’ (video)

De jongen die naar verluidt in de bres sprong voor zijn familie

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen weltergewicht na heftig gevecht

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen na heftig gevecht | video

Melvin van Suijdam heeft zichzelf vanavond gekroond

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162 tegen Islam Murtazaev

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162

Nieky Holzken keert 21 oktober terug in de ONE Championship ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page