RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: ‘Bewijs het maar’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: ‘Bewijs het maar’

RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: ‘Bewijs het maar’

Al ligt GLORY Kickboxing compleet stil, toch blijven de kickboksers elkaar uitdagen. Zo ook Rico Verhoeven en Badr Hari.

Maandag gingen de twee topkickboksers los op elkaar op Instagram. Bij een geplaatste video door GLORY waarin te zien is hoe Rico Verhoeven een paar jabs uitdeelt aan Badr Hari, reageerde laatst genoemde door te zeggen dat meisjes harder zouden slaan als Rico.

“We hebben meisjes in onze sportschool die harder slaan dan dat. We hebben allemaal gezien wie er op zijn knieën zat nadat hij werd geraakt door een echte actie we doen niet 1-1-1-2. We doen 1,” aldus Badr in zijn commentaar.

Kom maar op

Rico kon het niet nalaten ook te reageren: “Dan mag je wel uitkijken als je met die meisjes sparrerd. Meneer van glas.! Want jij en ik weten dat je eerder breekt dan ik. Dus kom maar op!” Ook de fans reageerden op de fittie. Waar de een het opnam voor Rico was de ander pro Badr.

Of een derde gevecht er inzit tussen Rico en Badr lijkt op het ogenblik hoogst onwaarschijnlijk. GLORY Kickboxing staat onder curatele en de toekomst is onzeker.

Zelfs Veronica Fight verslaggever Hélène Hendriks sprak haar twijfels vorige week uit op tv. Dan rest nog de vraag of de fans wel op een Rico vs Badr 3 zitten te wachten. Voor velen was twee wel genoeg.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page