RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: 'Bewijs het maar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: 'Bewijs het maar'

RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: 'Bewijs het maar'

Maandag gingen de twee topkickboksers los op elkaar op Instagram. Bij een geplaatste video door GLORY waarin te zien is hoe Rico Verhoeven een paar jabs uitdeelt aan Badr Hari, reageerde laatst genoemde door te zeggen dat meisjes harder zouden slaan als Rico.

"We hebben meisjes in onze sportschool die harder slaan dan dat. We hebben allemaal gezien wie er op zijn knieën zat nadat hij werd geraakt door een echte actie we doen niet 1-1-1-2. We doen 1," aldus Badr in zijn commentaar.

Kom maar op

Rico kon het niet nalaten ook te reageren: "Dan mag je wel uitkijken als je met die meisjes sparrerd. Meneer van glas.! Want jij en ik weten dat je eerder breekt dan ik. Dus kom maar op!" Ook de fans reageerden op de fittie. Waar de een het opnam voor Rico was de ander pro Badr.

RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: 'Bewijs het maar'

Of een derde gevecht er inzit tussen Rico en Badr lijkt op het ogenblik hoogst onwaarschijnlijk. GLORY Kickboxing staat onder curatele en de toekomst is onzeker.

RICO VERHOEVEN DAAGT BADR HARI UIT: 'Bewijs het maar'

Zelfs Veronica Fight verslaggever Hélène Hendriks sprak haar twijfels vorige week uit op tv. Dan rest nog de vraag of de fans wel op een Rico vs Badr 3 zitten te wachten. Voor velen was twee wel genoeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws