Germaine de Randamie traint hard en hint op comeback Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie traint hard en hint op comeback

Germaine de Randamie traint hard en hint op comeback

Dat Germaine de Randamie niet van opgeven weet maakt zij maar weer eens duidelijk via Instagram

"Success, requires a longer journey than most people anticipate or are willing to endure. There are days of passion and sleepless nights of worry. There is so much exhaustion, fear, temptation to quit at every turn. People laugh and judge and point. Still HONOR the struggles of live. Know they will come. Great them with awareness, knowing that they have been placed before you by a divine hand to challenge you to learn, to appreciate others, to transcend yourself, to RISE!!" Zo luidt de boodschap van de Randamie op haar Instagram account. En in de comment laat zij nog even haarfijn weten dat zij terug zal komen.

Succes vereist een langere reis dan de meeste mensen verwachten of willen doorstaan

Succes vereist een langere reis dan de meeste mensen verwachten of willen doorstaan is de boodschap die de Randamie meegeeft. Ook zegt zij: "Er zijn dagen van passie en slapeloze nachten van zorgen. Er is zoveel uitputting, angst, verleiding om elke keer te stoppen. Mensen lachen, oordelen en wijzen. Dat is nog steeds de worsteling van het leven. Weet dat ze zullen komen. Grote mensen met bewustzijn, wetend dat ze door een goddelijke hand worden geleid om je uit te dagen om te leren, om anderen te waarderen, om jezelf te overstijgen, om te GROEIEN !

Germaine de Randamie traint hard en hint op comeback

Langverwachte comeback

De fans van Germaine de Randamie kijken al heel lang uit naar een comeback van de door blessures geplaagde "Iron Lady", een operatie aan haar hand en dan ook nog eens de titel die haar volgens velen onterecht werd afgepakt door de UFC. Intussen is een van haar concurrenten "Cris Cyborg" faam aan het maken binnen de UFC. Echter willen de fans graag De Randamie terug zien in de ring voor een lang verwachte comeback.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws