George Groves krijgt groenlicht voor partij tegen Callum Smith Nieuws
Nieuws

George Groves krijgt groenlicht voor partij tegen Callum Smith

George Groves krijgt groenlicht voor partij tegen Callum Smith

George Groves krijgt groenlicht voor partij tegen Callum Smith

De 30-jarige ontwrichtte zijn schouder in de laatste ronde van zijn wedstrijd tegen Eubank Jr

"Ik ben een snelle genezer," zei Groves na zijn schouder geblesseerd te hebben in februari. "Ik brak mijn kaak in mei [2017, tijdens een onderbreking in de zesde ronde, won Fedor Chudinov] en ik trainde kort daarna weer. "Sindsdien heb ik twee keer gevochten. Ik houd mezelf in vorm. Ik leef een gezond leven en het helpt allemaal bij het herstel. " De 30-jarige ontwrichtte zijn schouder in de laatste ronde van zijn wedstrijd tegen Eubank Jr. En Eubank Jr werd klaargestoomd als de beste vervanger voor Groves, maar hij lijkt nu klaar te zijn om plaats te maken voor Smith, die later dit jaar ook fit zou moeten zijn voor de confrontatie.

Bokswedstrijd waarschijnlijk in de vroege herfst

De organisatoren moeten nog een datum of locatie aankondigen voor het koppel of de vroege herfst. Smith, 28, 24-0 (17 KOs), maakte zijn weg naar de finale na het overleven van Erik Skoglund in een 12-ronde oorlog in september voor de wedstrijd met 12 ronden in februari. Ondertussen stopte Groves Jamie Cox met een stoot in de vierde ronde in oktober voordat hij van Eubank Jr in februari won.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws