Gennady Golovkin toch op 5 mei de ring in! Nieuws
Nieuws

Gennady Golovkin toch op 5 mei de ring in!

Gennady Golovkin toch op 5 mei de ring in!

20e opeenvolgende en record middengewicht titel verdediging

Dit zal de 20e opeenvolgende en record middengewicht titel verdediging voor Golovkin zijn. Golovkin en Martirosyan hebben een gecombineerd record van 73-3-2 (54 KOs) een winnend percentage van 94% met bijna 3/4 van die overwinningen die door knock-out komen. Golovkin tegen Martirosyan wordt live uitgezonden op HBO World Championship Boxing vanaf 23.00 uur. ET / PT. Ook zal dit Golovkin's eerste non-pay-per-view gevecht zijn sinds 2016.

Gennady Golovkin toch op 5 mei de ring in!

Doping gooide roet in het eten voor de rematch met Saul "Canelo" Alvarez,

Golovkin was oorspronkelijk gepland om zijn WBC, WBA, IBF en IBO middleweight-titels te verdedigen op 5 mei in een rematch tegen Canelo Alvarez, in het grootste en meest verwachte boksevenement op de 2018 kalender. Maar dat gevecht werd geannuleerd toen Alvarez zich terugtrok nadat hij tweemaal positief testte op de verboden stof Clenbuterol. Alvarez gaf overigens besmet vlees de schuld van de constatering van deze verboden stof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws