GEEN ZEE TE HOOG: UFC ster McGregor wacht zware uitdaging Nieuws
Nieuws

GEEN ZEE TE HOOG: UFC ster McGregor wacht zware uitdaging

GEEN ZEE TE HOOG: UFC ster McGregor wacht zware uitdaging

Voor UFC Kampioen Conor McGregor is geen zee letterlijk te hoog. Op 12 september zal hij van Corsica naar Monaco fietsen over het water. McGregor doet mee aan The Crossing, een liefdadigheid initiatief van Prinses Charlene van Monaco.

Deze uitdaging is bedoeld om het bewustzijn te vergroten over het voorkomen van verdrinking. En over het werk van de Stichting van Prinses Charlene van Monaco voor waterveiligheid over de hele wereld. McGregor voegt zich bij team Notorious onder leiding van Gareth Wittstock voor de oversteek.

Als een moderne Jesus

Aangezien McGregor niet als een moderne Jesus van plan over het water te lopen, zal de oversteek per "zeefiets" plaatsvinden. Dat dit training vereist mag duidelijk zijn en McGregor traint dan ook samen met
Prinses Charlene op de wateren rondom Monaco.

McGregor denkt niet alt te lang te doen over de oversteek: "Trainen tussen de elementen van dag en nacht om ons voor te bereiden op onze 180 km lange reis van Corsica naar Monaco per zeefiets. We schatten meer dan 30 uur voor voltooiing. Op 12 september! We zijn klaar," aldus McGregor op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws