'Geen paniek!' UFC-kampioen Adesanya is titelriem kwijt
Home / Nieuws / ‘Geen paniek!’ UFC-kampioen Adesanya is titelriem kwijt

‘Geen paniek!’ UFC-kampioen Adesanya is titelriem kwijt

'Geen paniek!' UFC-kampioen Adesanya is titelriem kwijt

Israel Adesanya houdt van zijn UFC-titelriem, maar weet niet waar hij is. Adesanya is helemaal klaar voor de vijfde verdediging van zijn kroon tijdens UFC’s International Fight Week op 2 juli in Las Vegas, NV. Maar of hij daar zijn zo begeerde titelriem zal meebrengen is nog maar te bezien.

In Las Vegas zal Adesanya het opnemen tegen de krachtige Texaan Jared Cannonier. Maar hoewel hij deze zomer figuurlijk ‘de titelriem verdedigt’, klinkt het niet alsof de ‘Last Stylebender’ zich echt zorgen maakt over de echte locatie van het object zelf.

In een recent interview met Combat TV sprak Adesanya over zijn aanstaande gevecht met Cannonier. Onderweg kwam het gesprek op het UFC-goud. ,,De riem is vrij zwaar. Ik weet eigenlijk niet waar het nu is”, onthulde Adesanya. ,,Ik ben helemaal niet gehecht aan dat ding. “

Doet me niks

Hoewel hij misschien niet beweert een speciale gehechtheid voor de riem te voelen, doet het de vechter toch wat. ,,Dus mijn riem heeft vijf robijnen. Het kan me geen fuck schelen wat de media zeggen of wat de commissie zegt, ik ben een vijfvoudig titelverdediger omdat ik weet wie ik ben.”

Naast het gevecht van Adesanya zal er naar verwachting een vedergewicht trilogie zijn tussen kampioen Alexander Volkanovski en voormalig divisietitelhouder Max Holloway. Een gevecht in het middengewicht tussen Sean Strickland en voormalig Adesanya kickboksvijand Alex Pereira is ook gepland voor het event.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page