Geen genade! UFC ontslaat vechter met COVID-19 Nieuws
Nieuws

Geen genade! UFC ontslaat vechter met COVID-19

Geen genade! UFC ontslaat vechter met COVID-19

Antonio Braga Neto is door de UFC genadeloos op straat gezet. De vechter kan na 8 jaar zijn beiden pakken, een besmetting met Corona en terugtrekking uit een gevecht lijkt de nekslag voor Neto.

MMA Fighting meldt dat de UFC heeft besloten de 33-jarige Neto aan de kant te zetten, na zijn terugtrekking uit een UFC Vegas 35 gevecht tegen Abdul Razak Alhassan. Neto kon niet vechten omdat hij besmet was met met Corona.

Meerdere keren afgezegd

Neto, een meervoudig BJJ-wereldkampioen, stond in 2013 voor het eerst de UFC-Octagon. Hij behaalde een overwinning op de toekomstige licht-zwaargewicht titelkandidaat Anthony Smith. Een jaar later keerde Neto terug naar de kooi.

Gezegd moet worden dat Neto in 2018, 2020 en 2021 zich terugtrok uit gevechten. Dit deed de Braziliaan geen goed binnen de UFC, die nu dus afscheid neemt van de vechter die slechts 3 keer vocht voor de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws