'Geen genade!' ONE-kampioen aan de kant gezet Nieuws
Nieuws

'Geen genade!' ONE-kampioen aan de kant gezet

'Geen genade!' ONE-kampioen aan de kant gezet

Arjan Bhullar, de huidige ONE Championship zwaargewicht heeft voorlopig het nakijken. De organisatie passeert de vechter om een interim titelgevecht in te lassen.

ONE Championship introduceert interim zwaargewicht titel terwijl het op gespannen voet staat met huidige kampioen Bhullar. ONE de grootste vechtsport organisatie van Azië waar veel Nederlanders vechten, is er niet in geslaagd om Bhullar te boeken voor een gevecht. Dus introduceert ONE een interim-titelgevecht op 28 januari.

Dat maakte de in Singapore gevestigde organisatie gisteren bekend. ,,Arjan en zijn managementteam hebben meerdere aanbiedingen om zijn titel te verdedigen onder zijn huidige contract afgewezen", zei ONE-CEO Chatri Sityodtong in een verklaring.

Niet vechten dan een tussen oplossing

,,Terwijl dit zich afspeelt, moet de show doorgaan in onze zwaargewicht divisie, dus zullen we een interim-wereldkampioen kronen." Deze moet voortkomen uit een gevecht tussen topvechters Anatoly Malykhin en Kirill Grishenko (lees verder onder video).

Bhullar heeft niet meer gevochten sinds april, toen hij de titel won met een TKO tegen Brandon Vera. Sinds die tijd beweert ONE dat Bhullar verschillende gevechten heeft afgewezen terwijl hij tijdens zijn huidige contract niet meer in actie kwam ​​bij de organisatie. Het management van Bhullar heeft niet gerangeerd, de fans spreken er ondertussen schande van dat ONE de kampioen zo behandeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws