GEBROKEN BOTTEN: Alistair Overeem sloopte tegenstander Sakai Nieuws
Nieuws

GEBROKEN BOTTEN: Alistair Overeem sloopte tegenstander Sakai

GEBROKEN BOTTEN: Alistair Overeem sloopte tegenstander Sakai
GEBROKEN BOTTEN: Alistair Overeem sloopte tegenstander Sakai

Afgelopen weekend stond de Nederlandse UFC vechter Alistair Overeem tegenover Augusto Sakai tijdens UFC Vegas 9. Dit koste Sakai een paar gebroken ribben.

Dat Alistair Overeem een echts sloper is in de UFC kooi is al meerdere malen gebleken, zelf kreeg hij ook het een en ander te verduren zoals een gespleten lip in zijn gevecht met Jairzinho Rozenstruik. Maar Sakai kwam niet ongeschonden weg tegen Overeem.

De eerste paar rondes van de wedstrijd leek het voordeel voor Sakai, totdat Overeem vriend en vijand verraste met een techniek waarmee hij Sakai bruut vloerde. Toch zegt Sakai dat hij al vanaf de tweede ronde met gebroken ribben kampte.

Ik kon niets meer

Een knie van Overeem veroorzaakte dusdanig schade dat Sakai voorlopig uitgeschakeld zal zijn. “In de tweede ronde werd ik geraakt door een knie die twee van mijn ribben ontwrichtte. Toen hij me neerhaalde, sloeg hij me met een elleboog die er nog twee brak," zegt Sakai tegen AG Fight.

"Dus ik had geen vier ribben, om zo te zeggen. Dat zat veel in de weg. Ik kon takedowns niet verdedigen. Ik kon mijn jiu-jitsu niet laten zien. Ik kon mezelf niet zo goed verdedigen. Een pluim voor hem. " Na de winst op Sakai verklaarde Overeem een rematch met Rozenstruik wel te zien zitten om zijn verlies te wreken. Ook gaat hij nog een keer voor de UFC titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws