GAMERS WOEST: UFC 4 maker EA Sports knock-out geslagen Nieuws
Nieuws

GAMERS WOEST: UFC 4 maker EA Sports knock-out geslagen

GAMERS WOEST: UFC 4 maker EA Sports knock-out geslagen
GAMERS WOEST: UFC 4 maker EA Sports knock-out geslagen

De macht van de gamers blijkt groot te zijn, nu bekend is gemaakt dat spelletjes maker EA Sports advertenties uit UFC 4 verwijderd.

Via website Eurogamer werd vrijdag bekend dat gamers die UFC 4 speelden uit hun plaat waren gegaan, reden, ongevraagde advertenties. Als iets irritaties oproept zijn het wel advertenties waar je als gamer niet op zit te wachten.

Stel je voor je hebt net Conor McGregor verslagen op je game console, je wilt het gevecht terugkijken en je krijgt een commerciële boodschap voor je neus, fout. De advertenties die werden getoond waren die van Amazon, de bedekte het hele scherm.

Klote advertenties

"Het is duidelijk dat de integratie van advertenties in replays en over het scherm ongewenst is", aldus EA. Die vervolgens op het online platform Reddit hun welgemeende excuses maakte. Dat EA zich knock-out laat slaan door gamers is op zich niet vreemd.

Al eerder had EA verstopte advertenties in de menu's van andere spellen geplaatst. Daar werd ook over geklaagd maar veroorzaakte geen rel. Zonder gamers geen spelverkoop moet EA hebben gedacht en trekt aan haar stutten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws