🎥 ‘Funky’ Ben spreekt na schaamte verlies tegen Jake Paul: ‘Fuck’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 ‘Funky’ Ben spreekt na schaamte verlies tegen Jake Paul: ‘Fuck’

🎥 ‘Funky’ Ben spreekt na schaamte verlies tegen Jake Paul: ‘Fuck’

Ben ‘Funky’ Askren kreeg eerder vandaag een dikke knock-out voor zijn kiezen tegen YouTuber Jake Paul. Binnen twee minuten lag Askren op het canvas en mocht van de scheidsrechter niet meer door vechten. De Amerikaan en MMA-vetraan schaamt zich en spreekt zich uit.

Dat Askren die door de ringspreker als ‘Askew’ werd aangekondigd niet blij is blijkt uit een interview na de wedstrijd op het Triller evenement in Atlanta. Het enige waar Askren blij mee zal zijn is de 1 miljoen dollar die hij in zijn zak mag steken. Boze tongen beweren dat het gevecht verkocht is en Askren niet echt zijn best deed.

Fucking verloren

Askren die er om bekend staat geen knock-out afweer te hebben zegt; ,,Ik heb de MMA-gemeenschap niet teleurgesteld, ik heb de wereld teleurgesteld. Mensen fucking haten Jake Paul en ze wilden zien dat ik hem af maakte en dat deed ik niet. Dus ik heb de MMA-gemeenschap niet teleurgesteld. Ik heb de wereld teleurgesteld”, zei Askren tegen de media.

Daar zullen veel MMA en vechtfans het mee eens zijn. Er staan al een paar gerenommeerde vechters in de rij om Paul een lesje te leren. Zo wil MMA-legende BJ Penn, zelf geen onbeschreven blad door flinke eat aanvaringen met de wet, Paul een lesje leren.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page