Ngannou zegt dat hij Fury KO kan slaan: '100%' (video) Nieuws
Nieuws

Ngannou zegt dat hij Fury KO kan slaan: '100%' (video)

Ngannou zegt dat hij Fury KO kan slaan: '100%' (video)

Tyson Fury moet deel uitmaken van de onderhandelingen omtrent het nieuwe UFC contract van Francis Ngannou, zo meent de kampioen. Ook zegt deze Fury 100% knock-out te kunnen slaan.

Zwaargewicht kampioen Ngannou klinkt absoluut onvermurwbaar dat als hij bij 's werelds grootste MMA-organisatie wil blijven, ze een manier moeten vinden om zijn supergevecht met Tyson Fury te laten slagen. UFC zwaargewicht kampioen Ngannou klinkt nog steeds alsof hij een nieuwe deal wil sluiten met de UFC.

Hoewel de financiële voorwaarden van waar Ngannou naar op zoek is in een grijs gebied vallen, is er één ding dat Ngannou lijkt te voelen dat op tafel moet komen in elke deal die hij tekent met de organisatie. Een gevecht tegen WBC en The Ring-zwaargewicht kampioen Fury.

Ik kan het 100%

,,Het gevecht met Tyson Fury moet deel uitmaken van de discussie", zei Ngannou in The MMA Hour. ,,Dat is geen optie. Het moet deel uitmaken van de discussie, want als dat nu geen deel uitmaakt van de discussie, zal het dat ook nooit worden. Als ik nu een ander contract teken, en in feite hetzelfde model van een contract, ben ik de pineut."

Ngannou won de UFC zwaargewicht titel in maart 2021 met een tweede ronde knock-out van Stipe Miocic. Hij verdedigde die titel in januari 2022 met een unaniem besluit over Ciryl Gane. Het Gane-gevecht was het laatste gevecht op het contract van Ngannou met de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws