Floyd Mayweather zet overstap naar MMA in de koelkast Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather zet overstap naar MMA in de koelkast

Floyd Mayweather zet overstap naar MMA in de koelkast

Floyd Mayweather zet overstap naar MMA in de koelkast

Floyd Mayweather Jr. richt zich meestal op doelen waar geld te verdienen is

Dit jaar heeft de gepensioneerde bokser een overstap naar MMA gespeculeerd, maar op dit moment zegt hij dat hij bezig is met een onderneming die hem meer geld zal opleveren. Eerder in de week sprak 'Money' met TMZ Sports en zei hij bezig te zijn de MMA plannen op te schorten. "Ik heb het zo druk, ik heb zoveel verschillende dingen te doen. Als je het nog niet hebt gehoord dan vertel ik het je nu, ik bouw aan het hoogste gebouw in New York City. Ik ben een van de investeerders, ik heb er een aantal miljoenen in geïnvesteerd."

Plotseling hielden de geruchten op

In mei grapte Mayweather Jr. over een mogelijke overstap naar MMA door een kooi in te stappen en zichzelf te filmen. In maart vertelde hij nog dat hij een licentie zou aanvragen om te vechten en getraind te worden door UFC middengewicht kampioen Tyron Woodley. Maar plotseling hielden de geruchten op, wellicht een stilte voor de storm dachten velen.

"Ik denk niet aan vechten nu, over twee weken kun je een interview met mij doen omdat ik mezelf kan tegenspreken. Ik ben een mens. Dus, over twee weken stel je me de vraag en raad eens wat ik ga zeggen: "Ik vecht toch in MMA." Twee maanden later zal ik zeggen: "Ik ga niet vechten in de kooi, maar ik ga weer boksen."

Ongeslagen boks record

Mayweather, die in februari 41 werd, is in augustus 2017 voor de derde keer uit pensioen gekomen dit keer om Conor McGregor te verslaan in een 12 ronden bokswedstrijd. Na het winnen van TKO in de tiende ronde, sloot hij zijn ongeslagen bokscarrière af met 50 overwinningen. "Ik weet eigenlijk niet wat ik aan het doen ben, maar ik weet één ding: ik word betaald." Zo sluit hij af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws