Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter

Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter
Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter

Floyd Mayweather wil naar verluidt twee grote geldgevechten aan gaan in 2020.

Nadat hij in het openbaar was gezien met UFC baas Dana White, toog Floyd Mayweather naar sociale media om aan te kondigen dat hij in 2020 uit pensioen komt en met de UFC zal samenwerken voor een 'spectaculair evenement'.

Volgens een rapport van TMZ Sports streeft de ongeslagen professionele bokser ernaar om niet slechts één, maar twee grote geldgevechten te hebben in 2020. Het plan, dat in het bericht wordt genoemd "kan zomaar weer veranderen", zo zou Mayweather het op willen nemen tegen één pro-bokser en één UFC-vechter, met de data in mei en september 2020.

Bekende namen

De MMA-vechter waar hij in geïnteresseerd is, werd niet genoemd, maar de bronnen van TMZ zeggen dat het "bij voorkeur" een UFC-ster is, namen als Conor McGregor vielen dan ook al gelijk . Naar verluidt kijken ze naar de professionele bokser in een rematch met Manny Pacquiao.

Een tweede gevecht met de Filipijnse bokser is al lang een gerucht, met Pacquiao die van Bob Arum naar Al Haymon overstapte, zouden onderhandelingen deze keer waarschijnlijk veel gemakkelijker zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws