Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter

Floyd Mayweather wil gevecht met bekende bokser en UFC vechter

Floyd Mayweather wil naar verluidt twee grote geldgevechten aan gaan in 2020.

Nadat hij in het openbaar was gezien met UFC baas Dana White, toog Floyd Mayweather naar sociale media om aan te kondigen dat hij in 2020 uit pensioen komt en met de UFC zal samenwerken voor een ‘spectaculair evenement’.

Volgens een rapport van TMZ Sports streeft de ongeslagen professionele bokser ernaar om niet slechts één, maar twee grote geldgevechten te hebben in 2020. Het plan, dat in het bericht wordt genoemd “kan zomaar weer veranderen”, zo zou Mayweather het op willen nemen tegen één pro-bokser en één UFC-vechter, met de data in mei en september 2020.

Bekende namen

De MMA-vechter waar hij in geïnteresseerd is, werd niet genoemd, maar de bronnen van TMZ zeggen dat het “bij voorkeur” een UFC-ster is, namen als Conor McGregor vielen dan ook al gelijk . Naar verluidt kijken ze naar de professionele bokser in een rematch met Manny Pacquiao.

Een tweede gevecht met de Filipijnse bokser is al lang een gerucht, met Pacquiao die van Bob Arum naar Al Haymon overstapte, zouden onderhandelingen deze keer waarschijnlijk veel gemakkelijker zijn.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page