Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch komt er aan! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch komt er aan!

Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao rematch komt er aan!

Pacquiao daagde de ongeslagen Mayweather die hem in mei 2015 het zesde verlies van zijn professionele carrière overhandigde, onlangs uit voor een rematch na een indrukwekkende overwinning op Lucas Matthysse. Een triomf die de suggestie wegnam dat zijn beste dagen, die achter hem zouden liggen, volledig verdreef.

“Mayweather? Als hij besluit om terug te gaan naar het boksen, dan is dat de tijd dat we de bokshandschoenen kruisen,” zei Pacquiao. “Ik heb de titel, dus het is aan hem. “Als hij terug wil komen in het boksen, doen we er nog een.”

Uit pensioen

Het idee dat Mayweather uit zijn tweede pensionering komt om ‘Pacman’ te heroveren is door velen afgedaan, ondanks het feit dat verschillende boksfans meer dan waarschijnlijk deze partij zouden willen zien. Boksliefhebber en Hollywood superster Sylvester Stallone gelooft niet dat Mayweather vs Pacquiao 2 buiten het bereik van de mogelijkheden ligt en is onvermurwbaar in het geloof dat we het paar tegen elkaar zullen zien rematchen.

Mayweather, 41, hing zijn handschoenen op in augustus vorig jaar nadat hij de voormalige UFC-vedergewicht en lichtgewichtkampioen Conor McGregor naar het canvas verwees, die hij versloeg via een tiende ronde TKO.

“Ik denk dat het ongeveer 99 procent zeker is dat het zal gebeuren”, vertelde de ‘Rocky’ ster aan TMZ Sports. “Ze hebben alle redenen eer, geld, geschiedenis en je hebt niets beters te doen in het weekend.” Mayweather is zich meer dan bewust van Pacquiao’s verlangen naar een herkansing, maar is er niet happig op om de voormalige wereldkampioen in vijf gewicht divisies opnieuw tegen zich te zien, of wie dan ook.

“Ik kan Manny Pacquiao niet verslaan maar hij mag mij uitdagen, dat is zijn voorrecht”, vertelde ‘Mayweather’. “Als hij nog steeds wil en geld wil verdienen, zeg dan dat dat zijn voorrecht is. Je doet wat je wilt doen. “Ik heb niets tegen Manny Pacquiao, hij zou natuurlijk de naam Mayweather moeten noemen om in beeld te blijven. “Ik zal waarschijnlijk een van de grootste namen aller tijden in deze sport worden, zo niet de grootste naam'” aldus Mayweather

Manager

“Ik ben niet echt bezig met interviews, maar ik heb de vraag waarschijnlijk honderd keer gehoord: ‘Waarom ben je bang om met Pacquiao te vechten?’ Zoals hem ooit verslaan niet goed genoeg was, voegde de Money maker toe. “Pacquiao is een toekomstige Hall of Famer, een geweldige kampioen en een geweldige kerel, maar de beste man won en ik was de beste man. Er is veel goede concurrentie om te vechten. “Ik zou het niet erg vinden om Pacquaio tegen Mikey Garcia als gevecht te regelen.” En dan als zijn manager op te treden aldus Mayweather.

Zoals het vaak gaat in boksen is een rematch niet ondenkbaar, en wordt er vooraf flink heen en weer gepraat en gespeculeerd, een ding is zeker als hij er komt zal elke boksfan aan de TV gekluisterd zitten.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page