Floyd Mayweather met Dana White in gesprek over een gevecht bij de UFC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Floyd Mayweather met Dana White in gesprek over een gevecht bij de UFC

Floyd Mayweather met Dana White in gesprek over een gevecht bij de UFC

Floyd Mayweather heeft enkele serieuze uitspraken gedaan over vechten in de UFC

Tot nu toe hebben de meesten van ons aangenomen dat het bij uitspraken blijft en er niets concreets zal gebeuren. Maar nu bevestigt Joe Rogan dat Mayweather niet zomaar iets roept om zijn fans tevreden te houden. Hij heeft contact gehad met UFC-president Dana White over een MMA gevecht en wel bij de UFC.

“Floyd heeft erover gesproken met Dana, dit is een ding dat ik je kan vertellen,” zei Rogan in zijn nieuwste MMA Podcast. “Dana vertelde me dat Floyd een deal wil maken met de UFC. Ja, hij is gek, ik heb hem gezegd dat hij zou worden vermoord, maar hij praat er nog steeds over.”

Floyd Mayweather heeft enkele serieuze uitspraken gedaan over vechten in de UFC

Vorige week sprak Mayweather in een Q & A-livestream met fans en deed hij stoer over het idee van een paar UFC-gevechten … of in ieder geval het geld dat hij ermee kon verdienen.

“Als ik wil, kan ik gaan, ik kan meteen terug naar de UFC, ik kan gaan vechten in de Octagon,” zei Floyd. “Ik kan een drie of vier gevechten deal maken om in de Octagon te vechten, en een miljard dollar er mee verdienen.”

Op het moment klonk het gek, en nog steeds. Floyd heeft geen MMA-ervaring en zal waarschijnlijk door iedereen in de UFC worden versalgen vanwege zijn complete gebrek aan basisvaardigheden. En het is niet alsof hij een geweldige KO-kracht heeft die hem in de eerste 30 seconden een kans geeft om te winnen. Maar hij doet niet misselijk over het geld dat hij zou kunnen verdienen, en tegenwoordig lijkt de UFC tot alles bereid te zijn om die grote geldgevechten voor elkaar te krijgen.

Het hek is van de dam

Hoe het ook zij, als Mayweather inderdaad een absurd bedrag binnen kan slepen om bij de UFC een paar gevechten aan te gaan lijkt het hek van de dam. Wat volgt er dan nog? !0 goudstaven als je over stapt naar een andere vechtsport? Wij gaan het zien, maar een ding is zeker er zal namelijk een roodharige Ier zachtjes in zijn vuist lachen als het door gaat.

Bekijk ook

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Glory’s Luis Tavares: ‘Ik vecht liever in een vol stadion’

Luis Tavares stond gepland te vechten tegen Sergej Maslobojev tijdens Glory 78 op 17 juli.

ONE Championship slaat kickboks evenement in Amsterdam over?

Op 10 Juli zou in Amsterdam in de Sporthallen Zuid het eerste ONE Championship kickboks evenement plaatsvinden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page