WFL MMA op zoek naar nieuwe vechters voor 2018 MMA Nieuws
MMA Nieuws

WFL MMA op zoek naar nieuwe vechters voor 2018

WFL MMA op zoek naar nieuwe vechters voor 2018

In 2018 zullen we terug zijn met de meest opwindende MMA-evenementen. WFL MMA Vechters gezocht!!

Zo satt te lezen op de MMA pagina van de WFL op Facebook, de organisatie is klaarblijkelijk op zoek naar nieuw bloed voor haar MMA league. De uitgelezen kans dus voor MMA vechters die voor een groot publiek zichzelf willen bewijzen. Het eerste MMA evenement werd dit jaar in mei gehouden, er staan dus nieuwe gala's op de planning en deze zullen gevuld moeten worden met MMA vechters.

WFL MMA op zoek naar nieuwe vechters voor 2018

Andy Souwer vs Masaro Glunder

Op het gala wat op 27 mei dit jaar plaatsvond vochten Andy Souwer en Masaro Glunder (Glory Kickboxing) tegen elkaar in een MMA partij, Souwer is reeds zeer ervaren in het MMA echter was het voor Glunder een korte termijn gevecht, wat inhield dat hij maar een paar uur had om zich voor te bereiden. Overigens is het niet vreemd dat kickboksers zoals Masaro Glunder tussendoor een MMA partij doen, zo is Robin van Roosmalen veel onder de vlag van FFC te vinden als het op MMA aankomt, terwijl hij ook onder contract staat bij Glory.

De datum voor het gala is nog onbekend

Als je de advertentie bekijkt staat er een gala gepland voor maart, echter wordt ook april en mei genoemd. Of dit inhoud dat er meerdere gala's zullen zijn of dat het er één is kan men er niet uit opmaken. Wil je meedoen als MMA-er dan is dit wellicht je kans om te schitteren. Meld je aan via info@worldfightingleague.com als je denkt in huis te hebben wat men zoekt, en mocht je door de selectie komen meld het ons dan even wij vermelden dit graag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws