Fighting network magazine 25: jubileum nummer! Nieuws
Nieuws

Fighting network magazine 25: jubileum nummer!

Fighting network magazine 25: jubileum nummer!

Deze week krijgen de abonnees FNM 25 in de bus en volgende week ligt hij in de winkels. Een jubileumnummer met maar liefst 12 pagina’s over het fenomeen Ramon Dekkers, opgetekend uit de mond van Cor Hemmers, zijn stiefvader, zijn trainer, maar vooral zijn vriend. Samen hebben zij alles beleefd. Cor verteld zijn visie over die periode.

Naast het mega-artikel ook een uitgebreide reportage over de boksfamilie Hallie, waar inmiddels de derde generatie de top heeft behaald. Verder een portret van aanstormend bokstalent bij de dames, Sara Koops en kickbokser Ayo Kani van ARJ, die altijd een strijd levert tegen twee tegenstanders.

Ook in deze editie ook een groot interview met Jan Pasztjerik, de legendarische trainer uit Schiedam. De man achter het succes van Gökhan Saki, Raymon Bonte, Mustafa Dede en Luis Tavares om maar een paar namen te noemen.

FNM 25 is een must voor de echte vechtsportliefhebber

Naast de columns van Bert Kops en Bas Willemsen ook een bijdrage van Brantjes Advocaten die de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) onder de loep nemen. Een heel actueel onderwerp.

Minder actueel, maar zeker zo interessant is het geschiedenisartikel over Pankration, de vergeten Olympische vechtsport.

Kortom, FNM 25 is een must voor de echte vechtsportliefhebber en een mooi collectors item. Het magazine is ook te bestellen via www.fnm.nu

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws