Fighters Against Cancer Family Charity Event Nieuws
Nieuws

Fighters Against Cancer Family Charity Event

Fighters Against Cancer Family Charity Event

Fighters Against Cancer Family Charity Event zaterdag, 30 september, 2017

Op 30 september aanstaande wordt in België het Fighters Against Cancer Event georganiseerd. De organisatie die strijd tegen kanker laat alle opbrengsten aan het goede doel toekomen.

Fighters Against Cancer Family Charity Event

Vorig jaar op 17 september was het charity event ten voordele van Ons Steentje, met een team van allemaal vechtsporters (Boksen, Thai- en Kickboksen, MixFight, Judo, Jiu Jitsu, ...). Het doel van Fighters Against Cancer is naast fondsen verwerven via diverse sponsors vooral vechtsporters op de been te krijgen die laten zien dat het negatieve imago dat vaak rond de vechtsport hangt volledig ongegrond is. Vechtsporten discrimineren niet en het gaat vooral om respect naar elkaar en de medemens toe.

Echte FIGHTERS hebben een universele taal met waarden als Respect, Doorzettingsvermogen, Kracht en Eergevoel, ongeacht waar ook ter wereld; spijtig genoeg ook tegelijkertijd waarden die meer en meer verloren gaan in deze maatschappij… "Bert VanMechelen"

Iedereen is welkom op het Fighters Against Cancer Charity Event

Laat evenwel duidelijk zijn dat niet alleen de vechtsporters maar uiteraard ook familie, vrienden, kennissen en eventueel geïnteresseerde sponsors (die een fiscaal attest ontvangen) welkom zijn op dit event.

Locatie:

Militair Domein 't Park, Hannuitsesteenweg 80, Landen

Contact:

Bert Vanmechelen bert@telenet.be of bellen op 0497/63.12.96 .

Informatie:

Family Charity Event

Allerlei Vechtsport demonstraties

  • Boksen
  • Muay-thai
  • MMA
  • Judo
  • BJJ
  • Pencak
  • Silat
  • Budo

GRATIS Toegang

Start: 10:00

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws