Bokser vermoord zwangere minnares, geeft zichzelf aan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bokser vermoord zwangere minnares, geeft zichzelf aan

Bokser vermoord zwangere minnares, geeft zichzelf aan

Bokser vermoord zwangere minnares, geeft zichzelf aan

Félix Verdejo Sánchez heeft zichzelf aangegeven bij justitie. De Puerto Ricaanse topbokser en voormalig Olympiër wordt verdacht van de moord op zijn zwangere minnares. De jonge vrouw werd vorige week gevonden in een meer nadat haar lichaam kwam bovendrijven.

De bokser die een relatie had met het slachtoffer Keishla Rodríguez Ortiz (27), wordt geconfronteerd met federale aanklachten, waaronder ontvoering met de dood tot gevolg. De aanklacht bevat ondermeer ontvoering met dood tot gevolg en moord op een ongeboren kind.

Gruwelijke moord

Verdejo die onder de vlag van het bekende Toprank in de ring stond had een nog nader anoniem persoon gevraagd te helpen de jonge vrouw te dwingen haar zwangerschap af te breken. Volgens het rapport van de FBI was het slachtoffer bedwelmd, op haar hoofd geslagen en met metaaldraad omwikkeld voordat zij vanaf een brug in het meer werd gegooid. Het lichaam van de vrouw was verzwaard met beton.

De getuige verklaarde aan de FBI: ,,Op een gegeven moment, terwijl hij in het voertuig zat, sloeg Verdejo haar in het gezicht. Ze werd geïnjecteerd met een injectiespuit gevuld met een verdovend middel. ” De bokser had met de vrouw afgesproken en haar in haar auto gelokt. De bokser die met een bekende influencer getrouwd is en samen een kind hebben kan de doodstraf wachten indien hij veroordeeld wordt.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page