MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden

MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden

Felix Verdejo, de bekende Puerto Ricaanse professionele bokser die zijn land vertegenwoordigde op de Olympische Spelen van 2012 lijkt in een lastig parket te zitten. De 27-jarige Toprank bokser is in opspraak na door de dood van zijn zwangere minnares Keishla Marlen Rodriguez Ortiz, die donderdag dood werd teruggevonden na als vermist te zijn opgegeven.

De dood van de jonge vrouw die stierf op de dag dat zij de getrouwde Verdejo wilde vertellen dat zij wanner was van hem houdt de gemoederen flink bezig. Vandaag deed Toprank promotions ook een verklaring uitgaan omtrent de situatie.

Verdejo werd donderdagavond ondervraagd door agenten van El Cuerpo de Investigaciones Criminale (CIC). De bokser wilde geen commentaar geven, omdat hij geen commentaar wilde geven zonder dat zijn advocaat aanwezig was.

Nog niet verdacht

De moeder van Rodríguez, Keila Ortiz, vertelde de media dat ze donderdagochtend voor het laatst met haar dochter had gesproken. Ortiz beschuldigde de getrouwde bokser ervan achter de verdwijning van haar dochter te zitten omdat hij haar eerder had bedreigd en haar bevolen een abortus te plegen, beweerde ze.

‘Hij dreigde haar haar baby niet te krijgen. We zijn erg blij want het is haar eerste baby. We waren blij met het nieuws dat ze moeder zou worden, ’zei Ortiz, die Verdejo smeekte om informatie te verstrekken. Zover bekend is Verdejo nog niet aangemerkt als verdachte maar blijft hij wel in beeld bij de politie.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page