MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden Nieuws
Nieuws

MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden

MOORD? Zwangere minnares (27) bekende bokser dood gevonden

De dood van de jonge vrouw die stierf op de dag dat zij de getrouwde Verdejo wilde vertellen dat zij wanner was van hem houdt de gemoederen flink bezig. Vandaag deed Toprank promotions ook een verklaring uitgaan omtrent de situatie.

Verdejo werd donderdagavond ondervraagd door agenten van El Cuerpo de Investigaciones Criminale (CIC). De bokser wilde geen commentaar geven, omdat hij geen commentaar wilde geven zonder dat zijn advocaat aanwezig was.

Nog niet verdacht

De moeder van Rodríguez, Keila Ortiz, vertelde de media dat ze donderdagochtend voor het laatst met haar dochter had gesproken. Ortiz beschuldigde de getrouwde bokser ervan achter de verdwijning van haar dochter te zitten omdat hij haar eerder had bedreigd en haar bevolen een abortus te plegen, beweerde ze.

‘Hij dreigde haar haar baby niet te krijgen. We zijn erg blij want het is haar eerste baby. We waren blij met het nieuws dat ze moeder zou worden, ’zei Ortiz, die Verdejo smeekte om informatie te verstrekken. Zover bekend is Verdejo nog niet aangemerkt als verdachte maar blijft hij wel in beeld bij de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws