Bellator: Nederlander Van Steenis mei in actie Nieuws
Nieuws

Bellator: Nederlander Van Steenis mei in actie

Bellator: Nederlander Van Steenis mei in actie

Costello Van Steenis keert op 8 mei terug in actie bij Bellator MMA tegen Lorenz Larkin. De Nederlander is te zien in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

De Nederlander is een serieuze uitdaging voor Larkin in de middengewicht divisie, hij leed slechts één keer verlies onder de vlag van Bellator. Larkin gaat terug naar middengewicht na voorheen op Weltergewicht te hebben gevochten.

Top knokker

Voormalig UFC-vechter Larkin is geen vreemde binnen de middengewicht divisie aangezien hij bij de organisatie van Dana White ook op dat gewicht in de MMA-kooi stond. Van Steenis staat bekend als een beschermeling van kampioen middengewicht en landgenoot Gegard Mousasi. Van Steenis staat momenteel op de vijfde plaats in de divisie.

Lorenz Larkin wil zijn recente overwinningsreeks van vier gevechten verder uitbouwen en keert terug naar de Bellator-kooi tijdens hun volgende aankomende evenement. ESPN was de eerste die meldde dat Larkin op 8 mei zal terugkeren in een middengewicht gevecht tegen Costello van Steenis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws