'F*ck off heks!' UFC'er Jones pissed op journaliste
Home / Nieuws / ‘F*ck off heks!’ UFC’er Jones pissed op journaliste

‘F*ck off heks!’ UFC’er Jones pissed op journaliste

Jon Jones vervloekt een vrouwelijke MMA-reporter vanwege opmerkingen over huiselijk geweld. Voormalig UFC-kampioen Jones haalde uit naar de verslaggeefster vanwege haar berichtgeving over het incident.

De voormalige UFC-kampioen werd recentelijk gearresteerd nadat een van zijn kinderen het beveiligingspersoneel van het hotel waar zij verbleven had gevraagd om 112 te bellen. en beschuldigd van huiselijk geweld. De verloofde van Jones beweerde dat hij aan haar haar had getrokken, (tekst loopt door onder video).

De politie merkte naar verluidt op dat de verloofde van Jones een gezwollen en bloederige lip en bloed op haar kleding had. Jones werd niet alleen beschuldigd van huiselijk geweld. Ook had de doorgedraaide knokker een kopstoot gegeven tegen een politieauto.

Waag het niet

Jones bezwaar had gemaakt tegen een deel van de berichtgeving over zijn laatste arrestatie. Amy Kaplan van Fansided MMA deelde een direct bericht van Jones. In het bericht droeg Jones haar op geen woord te schrijven over zijn kinderen.

,,Allereerst zie je er letterlijk uit als een heks”, las het bericht. ,,Ten tweede moet je bek houden over mijn meisjes. Je hebt geen idee wat normaal voor ze is. Je bent walgelijk om iemand anders te beoordelen. Fuck off.” Jones staat momenteel gepland om op 26 oktober voor de rechtbank te verschijnen.

Bekijk ook

Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)

ONE Championship: Winter Warriors wordt gratis live uitgezonden

‘Dit gaat fout, Jake Paul gaat klappen krijgen’

Jake Paul gaat het zwaar krijgen in zijn aanstaande gevecht.

Covid-19! ‘Zo wordt je beter’ UFC baas White geeft tips

ana White, de grote baas van de MMA-vechtsport organisatie UFC testte positief op COVID-19

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page