'F*ck off heks!' UFC'er Jones pissed op journaliste Nieuws
Nieuws

'F*ck off heks!' UFC'er Jones pissed op journaliste

'F*ck off heks!' UFC'er Jones pissed op journaliste

De voormalige UFC-kampioen werd recentelijk gearresteerd nadat een van zijn kinderen het beveiligingspersoneel van het hotel waar zij verbleven had gevraagd om 112 te bellen. en beschuldigd van huiselijk geweld. De verloofde van Jones beweerde dat hij aan haar haar had getrokken, (tekst loopt door onder video).

De politie merkte naar verluidt op dat de verloofde van Jones een gezwollen en bloederige lip en bloed op haar kleding had. Jones werd niet alleen beschuldigd van huiselijk geweld. Ook had de doorgedraaide knokker een kopstoot gegeven tegen een politieauto.

Waag het niet

Jones bezwaar had gemaakt tegen een deel van de berichtgeving over zijn laatste arrestatie. Amy Kaplan van Fansided MMA deelde een direct bericht van Jones. In het bericht droeg Jones haar op geen woord te schrijven over zijn kinderen.

,,Allereerst zie je er letterlijk uit als een heks”, las het bericht. ,,Ten tweede moet je bek houden over mijn meisjes. Je hebt geen idee wat normaal voor ze is. Je bent walgelijk om iemand anders te beoordelen. Fuck off." Jones staat momenteel gepland om op 26 oktober voor de rechtbank te verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws