Fans woest op UFC-ster McGregor: 'Wiet junk' Nieuws
Nieuws

Fans woest op UFC-ster McGregor: 'Wiet junk'

Fans woest op UFC-ster McGregor: 'Wiet junk'

Conor McGregor het Ierse MMA-icoon heeft vanmorgen de harten van sommige fans gebroken. Maar anderen waren juist blij. De topvechter plaatste een afbeelding van zichzelf op Instagram waar hij een joint rookt.

Naast multi miljonair staat Conor McGregor bekend als een dodelijke vechter. Hij maakte naam en werd het gezicht van The Fight Game, toen zijn carrière een hoogtepunt bereikte. Het begon toen hij Jose Aldo in 13 seconden plat versloeg in 2015. Gevolgd door een bokswedstrijd waarmee hij 130 miljoen verdiende.

Lekker blowen

Maar de laatste jaren is zijn vorm achteruitgegaan. Na het verlies van Khabib in 2018 ging het grotendeels bergafwaarts. Het pijnlijkste verlies was misschien wel zijn meest recente – zijn tweede opeenvolgende verlies tegen Dustin Poirier dat plaatsvond in juli 2021.

Ondertussen hopen McGregor-fans dat de 34-jarige Ier zichzelf weer kan trainen naar winnende vorm. Ondanks het plaatsen van een aantal furieuze beelden van zijn sparring sessies en trainingen, is McGregor echter ook bekritiseerd door fans omdat hij niet de perfecte volmaakte professional lijkt te zijn.

Hongerig

De post inspireerde opmerkingen als 'de duim omlaag emoji' en 'stop met roken man haha'. Een andere Instagram-gebruiker schreef: “Deze man zal nooit meer serieus zijn, wiet junk. Maakt me verdrietig. Stel je voor dat hij nog steeds zo hongerig was.”

Anderen waren minder gehinderd, noemden hem een ​​koning, zeiden "ik moet van hem houden" en meenden: "Het is niet nodig om ooit nog een kampioen te vechten." Op Twitter plaatste McGregor dezelfde afbeelding, maar met het bijschrift: "Popjaw with the popeye arms."

Wat betreft of en wanneer 'Mystic Mac' terugkeert, zullen we gewoon moeten afwachten. Maar als Conor zijn training net zo serieus neemt als zijn downtime, kan zijn volgende tegenstander maar beter goed voorbereid zijn…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws