Fans woest op UFC-ster McGregor: 'Wiet junk' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Fans woest op UFC-ster McGregor: ‘Wiet junk’

Fans woest op UFC-ster McGregor: ‘Wiet junk’

Fans woest op UFC-ster McGregor: 'Wiet junk'

Conor McGregor het Ierse MMA-icoon heeft vanmorgen de harten van sommige fans gebroken. Maar anderen waren juist blij. De topvechter plaatste een afbeelding van zichzelf op Instagram waar hij een joint rookt.

Naast multi miljonair staat Conor McGregor bekend als een dodelijke vechter. Hij maakte naam en werd het gezicht van The Fight Game, toen zijn carrière een hoogtepunt bereikte. Het begon toen hij Jose Aldo in 13 seconden plat versloeg in 2015. Gevolgd door een bokswedstrijd waarmee hij 130 miljoen verdiende.

Lekker blowen

Maar de laatste jaren is zijn vorm achteruitgegaan. Na het verlies van Khabib in 2018 ging het grotendeels bergafwaarts. Het pijnlijkste verlies was misschien wel zijn meest recente – zijn tweede opeenvolgende verlies tegen Dustin Poirier dat plaatsvond in juli 2021.

Ondertussen hopen McGregor-fans dat de 34-jarige Ier zichzelf weer kan trainen naar winnende vorm. Ondanks het plaatsen van een aantal furieuze beelden van zijn sparring sessies en trainingen, is McGregor echter ook bekritiseerd door fans omdat hij niet de perfecte volmaakte professional lijkt te zijn.

Hongerig

De post inspireerde opmerkingen als ‘de duim omlaag emoji’ en ‘stop met roken man haha’. Een andere Instagram-gebruiker schreef: “Deze man zal nooit meer serieus zijn, wiet junk. Maakt me verdrietig. Stel je voor dat hij nog steeds zo hongerig was.”

Anderen waren minder gehinderd, noemden hem een ​​koning, zeiden “ik moet van hem houden” en meenden: “Het is niet nodig om ooit nog een kampioen te vechten.” Op Twitter plaatste McGregor dezelfde afbeelding, maar met het bijschrift: “Popjaw with the popeye arms.”

Wat betreft of en wanneer ‘Mystic Mac’ terugkeert, zullen we gewoon moeten afwachten. Maar als Conor zijn training net zo serieus neemt als zijn downtime, kan zijn volgende tegenstander maar beter goed voorbereid zijn…

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page