Fans massaal achter Rico Verhoeven! 'Je bent de beste' Nieuws
Nieuws

Fans massaal achter Rico Verhoeven! 'Je bent de beste'

Fans massaal achter Rico Verhoeven! 'Je bent de beste'

Rico Verhoeven kan steunen op veel fans die massaal achter de koning van het kickboksen staan. Na zijn gevecht met Hesdy Gerges afgelopen weekend kreeg Verhoeven flink wat kritiek over zich heen. Zijn fans echter staan als een blok achter de vechter.

Gisteren verscheen er een vernietigende column in de reguliere media waar Verhoeven flink in werd bekritiseerd. Zo zou de topvechter 'slappe hap' zijn en weer eens voor zijn titel moeten vechten. Op social media nemen fans het op voor Verhoeven en laten hun steun zien.

De beste

Ook het eigen event van Verhoeven 'Hit It' waar hij tegenover oud-rivaal Hesdy Gerges in de ring stond kreeg het flink te verduren. Maar de fans blijken te hebben genoten. ,,Ik heb genoten zaterdag voor de tv maar als je het nog een keer organiseert dan koop ik ook een kaartje. Mooie show echt top fijne dag mop", schrijft een enthousiaste fan.

Opvallend is dat Verhoeven ook veel positieve fan reacties krijgt uit andere landen. ,,He Rico jij bent de beste. Ook al heb ik Badr hoog zitten, ik vindt jou een echte topper", schrijft een Marokkaanse fan. Verhoeven verdedigd naar alle waarschijnlijkheid zijn Glory titel begin 2023. Als tegenstander wordt Alistair Overeem genoemd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws