Columnist maakt Rico Verhoeven af! 'Slappe hap'
Home / Nieuws / Columnist maakt Rico Verhoeven af! ‘Slappe hap’

Columnist maakt Rico Verhoeven af! ‘Slappe hap’

Columnist valt Rico Verhoeven aan! 'Slappe hap'

Rico Verhoeven werd vandaag door columnist John Bas van BN de Stem flink afgemaakt, deze zegt te hopen dat de Glory kampioen weer eens écht gaat knokken. Verhoeven wordt onder vuur genomen naar aanleiding van zijn gevecht tegen Hesdy Gerges afgelopen zaterdag op zijn eigen show Hit It.

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges van afgelopen zaterdag, tijdens Hit It de eigen show van Verhoeven krijgt zowel positief als negatief commentaar. De twee zouden volgens voorstanders een top partij hebben gevochten, waar anderen het een poppenkast vonden. Het was wachten tot een Column schrijver er op zou springen om er op in te haken.

Bassie en Adriaan

Bas doet dat vandaag en spaart Verhoeven niet; ,,Wie durft het te gaan zeggen tegen Rico? Dat hij slappe hap is geworden. Een karikatuur van de kickbokser, de sensationele sportheld die hij ooit was”, schrijft Bas. De Columnist schrijft verder er wel even een nachtje over na te hebben moeten denken om kritisch te zijn.

Ook de Hit It show krijgt geen dikke tien van Bas, deze noemt het de Ego-show van Verhoeven. Ook de overige deelnemers krijgen er in de Column flink van langs. ,,Ze kusten elkaar net niet, op Rico’s afterparty. O, wat waren ze nog goed”, aldus Bas over het gevecht tussen Verhoeven en Gerges die hij een knappe gast van 38 jaar noemt met een vetrandje.

Ego strelen

,,Wereldkampioenen, zelfs de door het commerciële bedrijf Glory ingehuurde exemplaren, horen échte potjes te knokken”, schrijft Bas. Er was van uit de fans ook commentaar op de Hit It Show; ,,Zie ik het nu goed vechten zij met kussen aan in plaats van 10 ounce wedstrijd handschoenen”, las een commentaar.

Verhoeven kon ook over bijval van zijn fans rekenen fans die het een goede zaak vinden dat het kickboksen bij een nog algemener publiek binnenkwam. ,,Laat ze Rico nog verder afbranden, wat een losers. Rico heeft wel het kickboksen weer op positieve manier op de kaart gezet”, aldus een fan.

Lees hier de complete Column.

Bekijk ook

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

‘Vette Bek!’ Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

Na hun gevecht van 10 ronden in het Tottenham Hotspur Stadium gisteren

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page