Ex WWE-worstelaar John Morrison daagt KSI uit voor boksclash na scoren brute knock-out Nieuws
Nieuws

Ex WWE-worstelaar John Morrison daagt KSI uit voor boksclash na scoren brute knock-out

Ex WWE-worstelaar John Morrison daagt KSI uit voor boksclash na scoren brute knock-out

John Morrison voormalig WWE-worstelaar, daagt influencer KSI uit nadat de worstelaar, Harley Morenstein op brute wijze knock-out had geslagen tijdens Creator Clash 2 gisteravond.

Een voormalige WWE-ster en huidige pro-worstelaar heeft zaterdagavond zijn stempel gedrukt in de boksring. John Morrison, een ervaren atleet die in de loop der jaren meerdere optredens in de WWE heeft gehad, nam deel aan een bokswedstrijd bij Creator Clash 2 in de Amalie Arena in Tampa, Florida.

KSI uitgedaagd voor bokswedstrijd door voormalig WWE-ster John Morrison 

Nadat hij tegenstander Harley Morenstein domineerde tijdens de eerste twee rondes en door de touwen in de openingsstrofe sloeg vloerde hij Morenstein met een rechterstoot om de knock-out te scoren in de derde.

Na de knock-out overwinning werd Morrison gevraagd wie hij als volgende wilde uitdagen met als opties Jake Paul, de huidige WWE-superster en influencer-bokser Logan Paul, of KSI. Morrison noemde KSI als zijn volgende doelwit.

"Als ik nadenk over wie ik moet uitdagen, Jake? Logan? Nee, Jake werd verslagen, Logan werd verslagen door KSI, daarom ga ik KSI nu een lesje leren", zei Morrison.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws