Ex UFC-kampioen onthult oorzaak gruwelijk treinongeluk - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ex UFC-kampioen onthult oorzaak gruwelijk treinongeluk

Ex UFC-kampioen onthult oorzaak gruwelijk treinongeluk

Ex UFC-kampioen onthult oorzaak gruwelijk treinongeluk

Matt Hughes, voormalig UFC-kampioen weltergewicht verteld voor het eerst wat leidde tot het gruwelijke treinongeval dat hem bijna het leven kostte en in een medisch geïnduceerde coma hield. Op 16 juni 2017 liep Hughes ernstig hoofdletsel op, nadat een trein met zijn vrachtwagen in botsing kwam met een trein.

De vechter werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij 19 dagen in een medisch geïnduceerde coma moest doorbrengen. Aan het ongeluk en de coma hield hij zowel progressieve als permanente schade aan zijn hersenen en lichaam over.

,,Ik had het ergste mogelijke hersenletsel”, zegt Hughes in de laatste aflevering van ‘Legend 2 Legend’ met Burt Watson. ,,Geen echte fysieke verwondingen (meer). Mijn linkerbeen werkt niet helemaal zoals het hoort, maar daar kan ik mee omgaan. Therapie helpt me daar echt bij. Maar mijn blessure zat in mijn hoofd. Ik had het ergste mogelijke hersenletsel. “

Slecht zicht

Over de botsing met de trein zegt Hughes dat hij een inschatting fout maakte; ,,Sommige mensen zeggen dat ik in de war was voor ik de trein raakte, en dat ik een door van hersen infarct had.” Hughes zegt dat dit niet klopt maar dat hij de snelheid van de trein uit goed had ingedacht. deze reed sneller dan hij dacht.

,,Alhoewel de trein zwaar beladen was reed hij harder dan ik dacht, ook was het wegdek en het zicht slecht”, aldus Hughes. Dit leidde tot het zware ogeval op de onbewaakte spoorwegovergang. Hughes vertelde dat ook het zicht vanuit zij pick-up niet ideaal was en daardoor vol op de trein klapte.

Bekijk ook

Corrupte Boksscheidsrechter speelde vals! Liet bokskampioen Manny Pacquiao expres winnen

Corrupte boksscheidsrechter speelde vals! Liet bokskampioen expres winnen

Dus hij had het duidelijk eerder gedaan

Pak slaag voor vrouwenmepper! 'Boksertje haalt uit

Pak slaag voor vrouwenmepper! ‘Boksertje haalt uit (video)

Vrouwen slaan is een van de laagste dingen die je kunt doen

Man breekt arm aanvaller! Jiu Jitsu is effectief (video)

Man breekt arm aanvaller! ‘Jiu Jitsu is effectief’ (video)

Voor iedereen die denkt dat BJJ niet effectief is in zelfverdediging,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page