Ex UFC Kampioen Michael Bisping kondigt pensioen aan! Nieuws
Nieuws

Ex UFC Kampioen Michael Bisping kondigt pensioen aan!

Ex UFC Kampioen Michael Bisping kondigt pensioen aan!

Youtube
Youtube

Bisping heeft problemen met zijn ogen

De 39-jarige Engelsman heeft sinds zijn verliezen tegen George St-Pierre en Kelvin Gastelum niet meer in de kooi gestaan. Bisping, die vroeg in zijn carrière last had van een losgelaten netvlies in zijn rechteroog, zei dat hij problemen begon te ervaren met zijn linkeroog na het verlies tegen Gastelum op UFC Fight Night 122 afgelopen november. "Je kunt het niet voor altijd doen. Ik heb het lang gedaan. Natuurlijk heb ik problemen met mijn oog. Na het gevecht met Gastelum kreeg ik problemen met mijn goede oog, waar ik nog nooit over gesproken heb, "zei hij.

Last van een irritante flits

"Na het Gastelum-gevecht ging ik nadien naar een feest met al mijn teamleden en vrienden die gekomen waren om te kijken. We zijn naar een club geweest en omdat het donker is, bleef ik deze flits uit mijn goede ooghoeken zien. Ik bleef maar zoeken .... Toen realiseerde ik me dat er geen flits is, het is gewoon mijn oog. Elke keer dat ik naar links keek, flitst het. Het doet het nog steeds als het donker is. "

Liverpool voor een laatste gevecht

Bisping ging kort daarna naar een dokter en kreeg te horen dat hij een glasvocht had in zijn linkeroog. Hoewel een glasachtig detachement normaal gesproken het gezichtsvermogen niet bedreigt, kan het soms leiden tot een losstaand netvlies. Zelfs met die kennis had Bisping gespeeld met de mogelijkheid van competitie op UFC Fight Night London of UFC Fight Night voor Liverpool voor een laatste gevecht, zelfs tegen de wensen van degenen die dicht bij hem stonden.

"Dus ik zei dat ik klaar zou zijn met vechten, maar ik dacht wel een ander gevecht in Londen," zei hij. "Dat is nooit gebeurd. Waarschijnlijk een goede zaak. Iedereen zei me om niet te vechten. Ik onderhandelde eigenlijk met de UFC om Rashad Evans in Londen te verslaan. Het is waarschijnlijk een goede zaak dat dit nooit is gebeurd. '

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws