Ex Prof voetballer Rio Ferdinand wordt professioneel bokser op 38 jarige leeftijd! Nieuws
Nieuws

Ex Prof voetballer Rio Ferdinand wordt professioneel bokser op 38 jarige leeftijd!

Ex Prof voetballer Rio Ferdinand wordt professioneel bokser op 38 jarige leeftijd!

Rio Ferdinand ex voetbal prof wil proberen om een professionele bokser te worden.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

De voormalige aanvoerder van Manchester United en het Engelse Nationale voetbalteam zal bevestigen dat hij de een professionele boks carrière nastreeft. Ferdinand zal proberen in de voetsporen van Conor McGregor te volgen, de Ultimate Fighting Championship-ster die vorige maand van Floyd Mayweather op zijn boks debuut verloor.

Hij zal ook proberen om Curtis Woodhouse, de voormalige Sheffield United speler die Brits licht weltergewichtkampioen werd, na te streven. Eerde dit jaar poste hij al op social media stukken van zijn training.

In een video die in januari is geüpload, kan hij gezien worden met de voormalige rugbyunie Mel Deane, terwijl hij de Britse bokssterren Anthony Joshua, David Haye en Tony Bellew uitdaagt. Tussen elke vlaag van stoten schreeuwt hij: "Tony Bellew? Ik ben hier. Ik wacht. Ik ben klaar, vriend. Ben jij ook klaar?

'David Haye, wil je wat? Ik ben hier, vriend. Ik ben hier..

AJ, we hebben samen een vakantie gehad, partner, Dubai. Ik haal je uit. Ik zal je kapot maken. Ik haal je uit, AJ! Kom op zoon! Wil je wat!"

In een een soortgelijke video in juni, daagt Ferdinand, voormalig wereldzwaargewicht kampioen Tyson Fury uit, zegende: "Boxing Fridays ... links rechts links ... boom! Draai er niet omheen ... Wanneer krijg je je licentie terug Tyson Fury?!

Ferdinand, die zelf een vergunning nodig heeft om professioneel te boksen, heeft deze zomer ook onthuld dat het focussen op boksen hem had geholpen na de dood van zijn vrouw. Borstkanker beëindigde het leven van Rebecca Ellison twee jaar geleden, hetzelfde jaar Ferdinand is afgetreden gestopt met voetbal.

Wat anders te doen met mijn vrije tijd

"Zonder de sportschool," zei Ferdinand, "zou ik niet hebben geweten wat met mijn vrije tijd te doen, dan alleen maar na te denken wat er in mijn leven aan de hand was". Ferdinand sprak over het gunstige effect dat boksen heeft op zijn geestelijke gezondheid. Hij zei: "Ik ben gewoon gelukkiger als ik in de sportschool ben en train, en ik denk dat alles anders beter gaat als ik dat doe. Het stimuleert mij en kalmeert mij tegelijkertijd". Wanneer en of Ferdiand een boks licentie krijgt en daadwerkelijk de ring ingaat moeten wij afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws