Ex-Kickbokser Remy Bonjasky gaat belofte nakomen: 'We doen het' Nieuws
Nieuws

Ex-Kickbokser Remy Bonjasky gaat belofte nakomen: 'We doen het'

Ex-Kickbokser Remy Bonjasky gaat belofte nakomen: 'We doen het'

Remy Bonjasky nam recentelijk een gewaagde weddenschap aan gerelateerd de rematch tussen Badr Hari en Arek Wrzosek. Als Badr zou verliezen zou Bonjasky een gratis seminar geven voor maar liefst 100 personen.

De wedstrijd tussen Badr en Wrzosek op Glory 80 liep compleet in de soep door de rellen die hooligans veroorzaakte in de Trixxio Arena, Hasselt. De wedstrijd kende geen winnaar, dus in feite zou Bonjasky de dans kunnen ontspringen om zijn weddenschap niet na te komen.

We doen het

In zijn Podcast voor het AD.nl zegt de voormalige kickbokser er toch wat mee te gaan doen. ,,Ik ben ook niet de beroerdste. Ik heb de weddenschap misschien niet verloren, maar ik denk dat we het gewoon moeten regelen. We gaan een datum prikken", zegt Bonjasky.

Dat is uitermate sportief van Bonjasky en nu is het afwachten wanneer er meer naar buiten komt. Als kickboks fan moet je er echter wel als de kippen bij zijn. ,,De eerste honderd aanmeldingen mogen meedoen. We moeten even kijken hoe we dat gaan doen, daar komen we op terug", aldus Bonjasky.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws