Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)
Home / Nieuws / Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Rico Verhoeven was gisteravond gast in de talkshow van Eva Jinek. De aanwezigheid van de koning van het kickboksen leek de blondine iets teveel. Vol adrenaline stak de presentatrice dan ook de bewondering voor de kickbokser niet onder stoelen en banken.

De GLORY wereldkampioen was uitgenodigd om te praten over zijn aanstaande optreden op 30 januari in de kickboksring. Verhoeven die oorspronkelijk gepland was te vechten tegen Jamal Ben Saddik. Treft door afzegging van de Marokkaanse vechter, aartsvijand Hesdy Gerges.

Gerges slopen

Jinek die duidelijk een voorkeur heeft voor Verhoeven leek vol vuur te pleiten voor een winst van de kampioen. ,,Als je Gerges hebt gesloopt, wanneer ga je dan weer tegen Jamal?”, vroeg Jinek aan Verhoeven.

,,Jamal mag voor mij achteraan sluiten”, was het antwoordt van Verhoeven. Waarop Jinek antwoord ‘afhaker Jamal’. De discussie was de social media gebruikers niet ontgaan die dan ook verschillend reageerden. Een groot aantal vinden dat Jinek te veel in de hoek van Verhoeven zit en teveel partij trekt voor de kampioen.

Partijdig

Volgende week zal blijken wie er als winnaar uit de bus komt. Gerges heeft laten blijken niets heel te laten van Verhoeven. Zien wat de kampioen nog meer te vertellen had KLIK HIER voor de aflevering van Jinek.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page