Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Eva Jinek trekt partij voor Rico Verhoeven (video)

Rico Verhoeven was gisteravond gast in de talkshow van Eva Jinek. De aanwezigheid van de koning van het kickboksen leek de blondine iets teveel. Vol adrenaline stak de presentatrice dan ook de bewondering voor de kickbokser niet onder stoelen en banken.

De GLORY wereldkampioen was uitgenodigd om te praten over zijn aanstaande optreden op 30 januari in de kickboksring. Verhoeven die oorspronkelijk gepland was te vechten tegen Jamal Ben Saddik. Treft door afzegging van de Marokkaanse vechter, aartsvijand Hesdy Gerges.

Gerges slopen

Jinek die duidelijk een voorkeur heeft voor Verhoeven leek vol vuur te pleiten voor een winst van de kampioen. ,,Als je Gerges hebt gesloopt, wanneer ga je dan weer tegen Jamal?”, vroeg Jinek aan Verhoeven.

,,Jamal mag voor mij achteraan sluiten”, was het antwoordt van Verhoeven. Waarop Jinek antwoord ‘afhaker Jamal’. De discussie was de social media gebruikers niet ontgaan die dan ook verschillend reageerden. Een groot aantal vinden dat Jinek te veel in de hoek van Verhoeven zit en teveel partij trekt voor de kampioen.

Partijdig

Volgende week zal blijken wie er als winnaar uit de bus komt. Gerges heeft laten blijken niets heel te laten van Verhoeven. Zien wat de kampioen nog meer te vertellen had KLIK HIER voor de aflevering van Jinek.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page