Knock-out: Rentree-gevecht ongeslagen bokser eindigt in teleurstelling Nieuws
Nieuws

Knock-out: Rentree-gevecht ongeslagen bokser eindigt in teleurstelling

Knock-out: Rentree-gevecht ongeslagen bokser eindigt in teleurstelling

Carlos Canizales wilde niets liever dan de twee jaar vergeten die hij gedwongen was om weg te zijn van de ring. Zijn rentree-gevecht eindigde met de verkeerde soort herinneringen en een gebroken ongeslagen record.

Zijn rentree had Canizales zelf compleet anders voorgesteld. In een verhitte strijd met Esteban Bermudez om de WBA junior vlieggewicht titel gisteravond in Foro Viena in Mexico City, had Canzales het nakijken.

Neer gehoekt

De eerste vier ronden waren in het voordeel van Bermudez, Carnizales pakte de leiding in de vijfde en zesde maar werd slachtoffer van een knockdown. De scheidsrechter vroeg of hij door kon en Carnizales kikte van ja om enkele seconden later tegen het canvas knock-out te gaan.

Wat Bermudez betreft, de overwinning is verreweg de belangrijkste van zijn verder weinig spectaculaire carrière en verbeterde naar 14-3-2 (10KOs). Na nog nooit een opmerkelijke overwinning te hebben geboekt in zijn achtjarige carrière.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws