Enquete: Zet de topvechters uit diverse leagues tegen elkaar in de ring! Nieuws
Nieuws

Enquete: Zet de topvechters uit diverse leagues tegen elkaar in de ring!

Enquete: Zet de topvechters uit diverse leagues tegen elkaar in de ring!

Discussie over het feit dat het kickboksen in Nederland in het slop zou zitten weer opgelaaid!

Met alle vechters die elkaar her en der uitdagen tot een parti,j is de discussie versterkt dat er te weinig groot talent in Nederland zou zijn om tegen elkaar te vechten? Maar is dit wel zo? En is het niet beperkt tot een bepaalde organisatie, en wat gebeurt er als wij hen door elkaar laten vechten? Dus vechters uit verschillende leagues tegen elkaar? Zie het al voor je een vechter vanuit Glory daagt, de topper uit bij Enfusion of elke willekeurige andere league! En zonder eerst te hoeven overtappen!

Het RTL-Talpa effect

"Het begint een beetje op het RTL-Talpa effect te lijken", zegt een respondent op Facebook. Waarmee bedoeld wordt dat je op die zender altijd dezelfde bekende Nederlanders ziet. Elk TV spel, serie of ander programma wordt beheerst door dezelfde personen. Saai en niet echt vernieuwend volgens velen. Maar geldt dit dan ook voor de vechtsport wereld binnen Nederland?

De tijden van weleer moeten terugkomen

Veelal wordt erop social media ronduit gediscussieerd over het feit dat er een klein groepje vechters aan de top staan War zijn de tijden van de K1 met Ernesto hoost, en Peter Aerts bijvoorbeeld, of Ramon Dekkers? Wij excuseren ons alvast voor het feit als wij enige top namen zijn vergeten. Maar de boodschap is duidelijk!

Is een Cross League Vechtsport League wellicht de oplossing?

Er gaan stemmen op om de nu versplinterde vechtsport leagues zoals Glory, Enfusion, WFL etc. te gaan mixen, en waarom ook niet? Wat wij vooral zien is dat vechters overstappen van een Glory naar de UFC, of anderen. Maar waarom laten wij niet de beste van de beste uit de verschillen de leagues eens tegen elkaar vechten? Wellicht blijven de vechters dan eerder in eigen stal? En stapt men niet zo snel meer over. Natuurlijk speelt het financiële aspect een rol, maar als er gemixt wordt trekt dit wellicht ook meer sponsoren aan.

Benieuwd naar jullie mening

Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening, en vragen dan ook of jullie de korte enquête willen invullen. Het doel is om te zien wie er tegen elkaar de ring in zouden moeten. Bij genoeg animo zullen wij de resultaten gaan overleggen bij de diverse Leagues, wellicht dat zij er iets mee willen doen?

[contact-form][contact-field label="Welke vechter moet tegen wie in de ring staan bij een Cross Fighting League?" type="name" required="true" /][contact-field label="Zou je live gaan kijken naar dit gevecht?" type="name" required="true" /][contact-field label="Wat zou een kaartje maximaal mogen kosten?" type="name" /][contact-field label="Heb je nog zaken die van belang kunnen zijn, of wil je iets delen omtrent deze topic, meld het hier!" type="textarea" /][/contact-form]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws