Enfusion press release 22-5-2020 Nieuws
Nieuws

Enfusion press release 22-5-2020

Enfusion press release 22-5-2020

Enfusion is voornemens, om ondanks de Corona tijd de Nederlandse vechtsport toch in leven te houden. Organiseren is in deze tijd haast onmogelijk, omdat promotors afhankelijk zijn van de ticket verkoop. Met de huidige ontwikkelingen is dat natuurlijk niet of nauwelijks mogelijk.
Wij als Enfusion, willen evengoed een veilige poging wagen, mits we iedereen achter ons krijgen met dit reddingsplan.
Wij gaan een sporthal compleet ombouwen tot studio, zodat de mensen thuis het evenement kunnen volgen. Natuurlijk is ook Enfusion veel van haar sponsors verloren tijdens de Corona uitbraak en veel TV contracten.
Wij hopen toch, met deze actie de sport weer het broodnodige leven in te blazen. We willen natuurlijk graag de voorsprong die we als Nederland hebben in de kickbokswereld vasthouden. Met deze actie houden we ook de amateur sporters deels aan het werk.

We hebben een zaal op het oog, waar we in september zouden kunnen starten. Het zal nog veel rekenen en onderhandelen worden om rond het break even point te komen in deze lastige tijden.
Wij hopen, dat iedereen het belang in ziet van deze reddingsactie voor de sport. We hebben een plan van aanpak, waarin we aantonen dat op deze manier de huidige corona regels te allen tijde nageleefd worden. Wij hopen en verwachten dan ook een positieve feedback, zodat we verder kunnen met ons plan.

We wachten de ontwikkelingen van de Corona en andere sporten zoals voetbal af en plannen 2 mogelijke scenario's:

Plan A:
Vrijdag 4 september: ECE cage event
Zaterdag 5 september: Enfusion ring event
Vrijdag 11 september: ECE cage event
Zaterdag 12 september: Enfusion ring event
Vrijdag 18 september: ECE cage event
Zaterdag 19 september: Enfusion ring event
Vrijdag 25 september: ECE cage event
Zaterdag 26 september: Enfusion ring event
Vrijdag 2 oktober: ECE cage event
Zaterdag 3 oktober: Enfusion ring event

Plan B:
Vrijdag 18 september: ECE cage event
Zaterdag 19 september: Enfusion ring event
Vrijdag 25 september: ECE cage event
Zaterdag 26 september: Enfusion ring event
Vrijdag 2 oktober: ECE cage event
Zaterdag 3 oktober: Enfusion ring event
Vrijdag 9 oktober: ECE cage event
Zaterdag 10 oktober: Enfusion ring event

Daarna kunnen we evalueren en hopelijk weer op de oude voet verder voor iedereen en hebben we veel mensen actief kunnen houden. Ander alternatief is om later in het jaar weer ergens een maand een lokatie te huren en deze wederom tot studio om te bouwen.

Uiteraard kan dit plan alleen plaatsvinden indien er genoeg draagvlak is. Wanneer wij als Enfusion de indruk hebben, dat er voldoende mensen achter het plan staan en wij het mogelijk kostendekkend kunnen krijgen, zullen wij het plan, mits met toestemming van de juiste instanties, uit gaan voeren. Wij hebben een professioneel productie team, die er voor zal zorgen, dat veel van de partijen in de huiskamer te zien zullen zijn via https://watch.enfusionlive.com/browse

Hier is nu al het archief te vinden van alle opgenomen partijen van de afgelopen 8 jaar.
Wanneer de PPV inkomsten hoger zullen zijn dan de kosten, dan wordt dit geld geherinvesteerd in een sterkere line up.

De evenementen zouden hopelijk plaats kunnen vinden onder strenge protocollen die inmiddels zijn uitgewerkt en binnenkort openbaar worden gemaakt. Uiteraard kan alles alleen doorgang vinden met nauwe samenwerking met de vechtsport autoriteit, die in contact staat met overheid en RIVM en onze ring artsen.
Wij vragen de mensen die dit plan een warm hart toedragen om dit te delen. Afhankelijk van de populariteit van dit plan, zullen wij het al dan niet proberen door te zetten.

Team Enfusion.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws