ENFUSION - De nieuwe en verbeterde versie! Nieuws
Nieuws

ENFUSION - De nieuwe en verbeterde versie!

ENFUSION - De nieuwe en verbeterde versie!

ENFUSION en FIGHTING SPIRIT deden vandaag een zeer belangrijke mededeling!

ENFUSION - De nieuwe en verbeterde versie!

Fighting Spirit en Enfusie maakten vandaag bekend dat de events van het merk nieuwe namen zullen dragen, om de positie van Enfusion als een van de toonaangevende Kickboxing-promoties ter wereld te vergroten, en haar shows beter herkenbaar te maken op de internationale markt.

De namen

- Enfusion Live wordt gewoon ENFUSION
- Kickboxing Talents wordt ENFUSION TALENTS
- Fighting Rookies, de ontwikkelings League van Enfusion, zal veranderen in ENFUSION ROOKIES

Beter herkenbaar over de gehele wereld

"We wilden alle Enfusion-programma's onder één internationale naam brengen: ENFUSION, Een merk waarmee het publiek van over de hele wereld al jaren bekend is." volgens Edwin Van Os, CEO van Enfusion. "Als een langdurige distributeur en partner van Enfusion, verwelkomen we dit idee, dat de leidende status van het Enfusion-merk en zijn programma's zal versterken. Enfusion levert nu de beste kickboxingprogramma's ter wereld, en het publiek over de hele wereld moet in staat zijn, om deze gemakkelijk te herkennen!" Aldus Laurent Porrut, CEO, van Fighting Spirit

De nieuwe logo's en grafische elementen zullen voor het eerst getoond worden op het volgende Enfusion evenement op 16 september in Zwolle, Nederland. De show zal de eerste van de gloednieuwe Enfusion -85kg League, met de -85kg en -90kg wereldkampioen: Ibrahim El Boustati uit Marokko bevatten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws