Enfusion neemt afstand van Andrew Tate! 'Fans reageren verbolgen' Nieuws
Nieuws

Enfusion neemt afstand van Andrew Tate! 'Fans reageren verbolgen'

Enfusion neemt afstand van Andrew Tate! 'Fans reageren verbolgen'

Andrew Tate is niet langer social media partner van Enfusion en haar nieuwe label T8KO. De Nederlandse vechtsportorganisatie neemt afstand van de voormalige kickbokser en influencer die in Roemenië in de problemen is geraakt.

Vis Instagram maakt Enfusion bekend dat deze afstand neemt van de gebroeders Andrew en Tristan Tate. Deze werden recentelijk opgepakt in Roemenië onder andere op verdenking van vrouwenhandel en seksuele uitbuiting.

De organisatie die het merk T8KO (Tate K O) op de markt bracht welke kickboks toernooien zal brengen zou Tate inzetten als social media partner, nu deze in opspraak is geraakt is de samenwerking gestaakt. Ook wordt de naam T8KO omgedoopt naar 8TKO. Volgens Enfusion in overleg met de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).

Lachwekkend

Fans reageren niet allemaal begripvol voor de beslissing van Enfusion en vinden de beslissing niet gepast zolang er nog een onderzoek loopt. ,,Dit is echt zwak, jullie zouden je niet moeten bezig houden met politieke spelletjes. Ik ontvolg jullie, en mij zie je niet meer bij Enfusion events", schrijft Insta gebruiker Xenkol.

,,Enfusion is dus ook lekker woke volgens mij is er nog niets bewezen of veroordeeld, lachwekkend zooitje", reageert ene ronnyboy010. Dat er een naamswijzing komt betekent ook dat er vertraging is voor het debuut van 8TKO. Het 70 KG toernooi wordt verplaatst naar 4 maart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws