Enfusion Hamburg: 'Tayfun Ozcan behoudt titel, verslaat tegenstander op knock-out' Nieuws
Nieuws

Enfusion Hamburg: 'Tayfun Ozcan behoudt titel, verslaat tegenstander op knock-out'

Enfusion Hamburg: 'Tayfun Ozcan behoudt titel, verslaat tegenstander op knock-out'
Youtube
Youtube

Terwijl alle ogen gericht waren op GLORY 59 Amsterdam waar Rico Verhoeven een top prestatie leverde door Guto Inocente te verslaan. Verdedigde een andere kampioen zijn Enfusion titel in Hamburg, Tayfun Ozcan.

Tayfun Ozcan trof Ardalan Sheikholeslami en liet een klassiek stukje kickboksen zien. Sheikholeslami leerde al vroeg in de partij welke kracht en techniek Tayfun bezit, vooral de binnenwaartse lowkicks van Tayfun maakte schade. Maar ook de linker hoeken die Sheikholeslami op zijn lichaam te verwerken kreeg gingen hem niet in de koude kleren zitten.

Wel een KO

Daar waar de fans in de Arena met smart zaten te wachten op de knock-out, waarmee een ieder hoopte dat Rico Verhoeven zijn tegenstander zou verslaan, maar uitbleef. Was het Tayfun die zijn partij afmaakte op een TKO. Sheikholeslami had genoeg van de afstraffing die Tayfun hem gaf en kon niet meer verder, waarop de partij voortijding beëindigd werd. De neus van Sheikholeslami was dusdanig gehavend door de vernietigende uppercuts van Tayfun dat men het niet verantwoord vond om Sheikholeslami verder te laten vechten.

Met de winst behoudt Tayfun zijn Enfusion 72,5 kg titel en zijn langdurig ongeslagen record wordt hiermee wederom verlengd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws