Eerste officiële gevecht UFC Fight Night Tokyo aangekondigd Nieuws
Nieuws

Eerste officiële gevecht UFC Fight Night Tokyo aangekondigd

Eerste officiële gevecht UFC Fight Night Tokyo aangekondigd

Rematch Ovince Saint Preux en Mauricio "Shogun" Rua op UFC Fight Night Tokyo

De UFC's terugkeer naar Tokio op 23 september 2017 aanstaande heeft eindelijk zijn eerste gevecht en het is een vrij grote in de lichte zwaargewicht divisie. Geklasseerde lichte zwaargewichten Ovince Saint Preux (20-10, 8-5 UFC) en Mauricio "Shogun" Rua (25-10, 9-8 UFC) zullen voor het eerst sinds twee jaar voor de tweede keer worden geconfronteerd worden met elkaar voor de titel op UFC Fight Night Tokyo aankomende september. Het eerste gevecht vond plaats in november 2015, Waar Ovince Saint Sreux wist te winnen door in slechts 34 seconden mMuricio "Shogun" Rua uit te schakelen. Sindsdien hebben beide mannen hun ups en downs gehad, maar bleven in de top tien van de ranglijst.

Eerste officiële gevecht UFC Fight Night Tokyo aangekondigd

Beide gedreven vechters

Nadat Ovince Saint Preux op de indrukwekkende manier won, heeft Ovince Saint Preux drie gevechten gehad voordat hij afgelopen mei Marcos Rogerio de Lima in zijn thuisstaat Tennessee heeft verslagen. Mauricio "Shogun" Rua heeft momenteel veel succes met vechten sinds 2009, hij versloeg Antonio Rogerio Nogueira en Corey Anderson voordat hij in maart een TKO-overwinning op Gian Villante scoorde. Beide mannen kijken er naar om een ​​overwinning op te halen en kunnen proberen om zich weer op de kaart te zetten voor de titel op 205 pond.

Rematch was een wens van beide vechters

Na hun laatste overwinningen hadden beide mannen openlijk verklaard dat ze geïnteresseerd waren in een rematch en UFC nam dit serieus. Saint Preux ging zelfs zover om op Instagram een poster te plaatsen die gemaakt was door een fan om zo de potentiële matchup te promoten. De tweede ontmoeting tussen deze twee zwaarhandige vechters vindt plaats op 23 september live op UFC Fox Sports 1 uit de Saitama Super Arena in Tokio, Japan. Het wordt inderdaad verwacht dat dit gevecht de headliner zal zijn. De aankondiging werd voor het eerst gemaakt op UFC Español's "Minuto UFC Español"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws