'Een tank in de ring!' Robin van Roosmalen sloopte zijn rivalen Nieuws
Nieuws

'Een tank in de ring!' Robin van Roosmalen sloopte zijn rivalen

'Een tank in de ring!' Robin van Roosmalen sloopte zijn rivalen

Robin van Roosmalen boekte grote successen als kickbokser, werd Glory Kampioen en hield de titel jaren vast. De topvechter maakte de stap naar het MMA en tekende bij Bellator, echter door een triest lot stapte hij daar tot nu niet de kooi in.

Dat Van Roosmalen een sloper in de ring was waar rivalen voor bibberden maakt oud tegenstander Gabriel Varga duidelijk. In 2016 stond deze tegenover Van Roosmalen in een gevecht waarvan de Canadees zegt dat het de zwaarste in zijn leven was.

Een tank

Varga die op YouTube gevechten analyseert neemt zijn partij tegen Van Rosmalen onder de loep en zegt hierover. ,,Deze man was een tank in de ring."

Op 13 januari 2021 raakten Van Roosmalen en zijn jongere zus betrokken bij een auto-ongeluk. De kickbokser werd met talrijke verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. Zijn zus overleed als gevolg van de verwondingen die ze had opgelopen. Sindsdien werkt de vechter aan zijn herstel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws