Echtgenoot MMA-vechter Rachael Ostovich gearresteerd voor poging tot moord Nieuws
Nieuws

Echtgenoot MMA-vechter Rachael Ostovich gearresteerd voor poging tot moord

Echtgenoot MMA-vechter Rachael Ostovich gearresteerd voor poging tot moord
Echtgenoot MMA-vechter Rachael Ostovich gearresteerd voor poging tot moord

De echtgenoot van UFC-vechter Rachael Ostovich werd dinsdag gearresteerd op beschuldiging van poging tot moord. Arnold Berdon, ook een MMA-vechter, zit momenteel in hechtenis en is nog niet voor de rechter gebracht.

Berdon, 27, zou Ostovich hebben mishandeld tijdens een ruzie op zondagmorgen bij hen thuis in Honolulu, zo heeft de politie eerder deze week bevestigd. Ostovich, 27, werd opgenomen in het ziekenhuis voor een gebroken oogkas, naast andere verwondingen.

Ostovich werd behandeld in het ziekenhuis voor haar verwondingen en later op zondag naar huis gestuurd. Op dinsdag had Ostovich een tijdelijk straatverbod aangevraagd en gekregen tegen Berdon. De beperking vervalt 19 mei 2019.

LEES OOK

Ostovich zegt af voor gevecht tegen VanZant

Aanklacht

Het echtpaar heeft samen een dochter. Berdon is 7-2 als pro MMA-vechter in de bantamgewicht divisie en vocht laatst voor Titan FC in juni. De zaak wordt nog onderzocht en de aanklacht kan worden gewijzigd, aldus een politie woordvoerder

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws