Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA: Rachael Ostovich zegt af tegen Paige VanZant na ‘zware mishandeling’

MMA: Rachael Ostovich zegt af tegen Paige VanZant na ‘zware mishandeling’

MMA: Rachael Ostovich zegt af tegen Paige VanZant na zware mishandeling

UFC-vechter Rachael Ostovich kan niet deelnemen aan haar aanstaande gevecht tegen Paige VanZant. Zij is te zwaar gewond geraakt na een mishandeling afgelopen weekend, een 27-jarige mannelijke verdachte is in beeld maar er is nog geen arrestatie verricht.

Ostovich werd naar het ziekenhuis gebracht en later ontslagen na het behandelen van haar verwondingen als gevolg van de mishandeling die momenteel wordt onderzocht door de politie van Honolulu. Maar hoogstwaarschijnlijk op huiselijk geweld duidt.

De vechter heeft ernstige verwondingen opgelopen aan haar gezicht en een gebroken oogkas opgelopen als gevolg van de mishandeling. Het managementteam van Ostovich, Suckerpunch Entertainment kondigde het nieuws maandagavond aan in een verklaring.

Afzegging

“Een zeer ongelukkig incident gebeurde zondagavond met Rachael Ostovich die eindigde met een gebroken oogkas en andere verwondingen. Als gevolg van deze blessures zal ze niet in staat zijn om te vechten in haar aanstaande wedstrijd tegen Paige VanZant op 19 januari. ”

“Rachael is nu thuis uit het ziekenhuis met haar familie en zal terug gaan voor verdere controles van haar oogkas. De familie zou graag wat privacy willen vragen, terwijl ze dit incident proberen te verwerken. We willen graag de UFC bedanken voor al hun steun op dit gebied, evenals de fans en de media voor uw bezorgdheid. ”

Verklaring

De politie van Honolulu heeft maandag een verklaring vrijgegeven, waarin staat dat een 27-jarige mannelijke verdachte betrokken was bij de mishandeling die wordt onderzocht als een tweedegraads misdrijf.

Bekijk ook

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Bellator 216: Michael Page pakt winst op Paul Daley (video)

Michael “Venom” pagina werd afgelopen nacht geconfronteerd met Paul Daley. Page, is een voormalige Strikeforce ...

Wraak: Cro Cop zegeviert tijdens Bellator debuut

Het beest is terug, Mirko Cro Cop. Afgelopen nacht stond hij tegenover Roy Nelson in ...

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...