Ebanie Bridges doet lekker 'STOUT' met Conor McGregor! 'Kijk je even mee' Nieuws
Nieuws

Ebanie Bridges doet lekker 'STOUT' met Conor McGregor! 'Kijk je even mee'

Ebanie Bridges doet lekker 'STOUT' met Conor McGregor! 'Kijk je even mee'

Ebanie Bridges deed weer eens de tongen roeren met haar laatste actie gisteravond tijdens het gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius.

Het was een avond vol opwinding en adrenaline in de wereld van sport en entertainment toen het langverwachte gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius plaatsvond in de legendarische O2 Arena in Londen.

Maar naast de krachtmeting tussen deze twee titanen in het boksen, was er nog een ander opvallend element dat de aandacht trok: de samenwerking tussen boksster Ebanie Bridges en MMA-superster Conor McGregor om het Forged Stout bier te promoten.

Ebanie Bridges en MMA-superster Conor McGregor het ultieme promo koppel

Terwijl de bokswereld zich verzamelde om getuige te zijn van de strijd op 13 augustus 2023, wisten velen niet wat hen te wachten stond toen Ebanie Bridges en Conor McGregor op het toneel verschenen om het Forged Stout bier te promoten.

Dit biermerk is eigendom van niemand minder dan McGregor zelf, die niet alleen bekend staat om zijn vaardigheden in de MMA-ring, maar ook om zijn ondernemersgeest en charisma buiten de sport.

Bridges, de charismatische Australische boksster met een passie voor het promoten van vrouwelijke bokssport, sloeg de handen ineen met McGregor om de fans een echt unieke ervaring te bieden tijdens dit grootschalige boksevenement.

Terwijl de spanning in de arena toenam, stonden Bridges en McGregor op het promotiepodium, hun eigenzinnige persoonlijkheden vermengden zich naadloos terwijl ze het publiek enthousiast begroetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws