Harde tepels Ex-Peter Gillis knappen uit shirtje na kus van echte vechtjas Nieuws
Nieuws

Harde tepels Ex-Peter Gillis knappen uit shirtje na kus van echte vechtjas

Harde tepels Ex-Peter Gillis knappen uit shirtje na kus van echte vechtjas

Nicol Kremers en Alex Soze werden deze week samen gespot op een terrasje en leken het erg gezellig te hebben vooral de harde tepels van Nicole vielen op.

De twee waren volgends Blijned.nl aan het lachen en in een video op Nicol's TikTok-kanaal was te zien hoe Alex de veter van Nicol's schoen strikte. De situatie riep echter speculaties op over hun relatie.

Met veel mensen die denken dat het een verwijzing kan zijn naar Peter Gillis, de eigenaar van vakantieparken, die vanwege zijn omvang moeite heeft met het strikken van zijn eigen veters.

BN'ERS Nicol Kremers en Alex Soze maken veel plezier samen op terrasje

Een ander opvallend detail in de video was de prominente aanwezigheid van Nicol's tepels, wat leidde tot speculatie over of het door de kou of juist door opwinding kwam.

Hoewel het onduidelijk blijft of er iets romantisch speelt tussen Nicol en Alex die bekend staat voor zijn alles kan kapot attitude en vechtjas, is het duidelijk dat ze samen veel plezier hebben. Alleen de tijd zal uitwijzen wat er werkelijk aan de hand is tussen deze twee BN'ERS.

10 claps
4 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws