'Dwerg!' UFC-ster McGregor neemt ondermaatse Rus onder vuur Nieuws
Nieuws

'Dwerg!' UFC-ster McGregor neemt ondermaatse Rus onder vuur

'Dwerg!' UFC-ster McGregor neemt ondermaatse Rus onder vuur

Conor McGregor neemt UFC vechter Petr Yan onder vuur voorafgaand aan diens gevecht van morgen in Abu Dhabi tegen Sean O'Malley.

De voormalig kampioen bantamgewicht Yan, keert terug op UFC 280 tegen Sean O'Malley. De Rus zal de wedstrijd ingaan op zoek naar een rebound, dit na een teleurstellend verlies tegen Aljamain Sterling bij UFC 273 in april dit jaar.

Vooruitlopend op de langverwachte bantamgewicht wedstrijd, ging McGregor naar Twitter waar hij de voormalige UFC-kampioen in Yan beledigde door te suggereren dat hij op Hasbulla lijkt. Hasbulla de nieuwste mini aanwinst van de UFC is 1 meter in lengte en zou uiterlijk lijken op Yan volgens de Ier.

"Gefeliciteerd Hasbulla met de verlening van je contract bij de UFC", ondertitelde McGregor een foto van Petr Yan. De Rus heeft nog niet gereageerd op McGregor's laatste belediging. De Rus noemde onlangs zijn aanstaande tegenstander O'Malley een 'Conor McGregor-wannabe', maar dat was nauwelijks een poging om 'Notorious' te beledigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws