Drie manieren om iemand knock-out te krijgen in een straat gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Drie manieren om iemand knock-out te krijgen in een straat gevecht

Drie manieren om iemand knock-out te krijgen in een straat gevecht

Drie manieren om via knock-out iemand uit te schakelen tijdens een straat gevecht

Om te beginnen laten wij even aangeven dat de getoonde video’s geen stimulans mogen zijn om straat gevechten aan te gaan, laat staan dit te promoten. Echter straat vechten gebeurt de hele tijd en in feite zijn zo gemeenschappelijke geworden, dat ze een standaard vorm van entertainment voor veel mensen zijn geworden en is er zeker geen tekort aan video’s over het hele internet.

Levensgevaarlijk

Helaas, straat vechten is ook ongelooflijk gevaarlijk vanwege de onvoorspelbaarheid en gewelddadige aard van de gevechten zelf. Het beste advies voor elke straat gevecht is om de strijd ten koste van alles volledig te vermijden, maar er zijn momenten waarop het vermijden van een gevecht gewoon niet mogelijk is; in deze situatie, moet een persoon proberen de strijd te beëindigen zo snel mogelijk, met het voorkomen van schade en deescalating de situatie.

In de onderstaande lijst we kijken naar drie manieren waarop je iemand kunt verslaan en een einde kunt maken aan een straat gevecht.

1) Stoten

Bijna elke straat strijd worden stoten vaker wel dan niet het begin van een gevecht gebruikt dan andere technieken. Wanneer vuistslagen vallen is het zeer belangrijk om altijd je handen omhoog te houden, kin naar beneden, en de natuurlijke neiging om je ogen dicht te knijpen tegen te gaan. U kunt het beste is om een ​​beetje ervaring op te doen door middel van de werkelijke training op een boks of vechtsport sportschool.

2) schoppen

Schoppen is een geweldige manier om de afstand tussen u en een aanvaller te houden evenals jezelf veilig te houden. Trappen bieden ook een krachtig offensief wapen en kan gemakkelijk en snel een einde aan een gevecht in verwoestende modus maken. De sleutel tot het schoppen, vooral in een onstabiele situatie, zoals een straat gevecht, is om je evenwicht te bewaren. Als je nog nooit hebt geoefend op trappen voordat is het zeer raadzaam dat u niet begint met trappen in een echt straat gevecht. Als het verkeerd uitgevoerd wordt is het heel goed mogelijk je zult eindigen in een kwetsbare positie op de grond nadat u uw evenwicht verloor.

3) Werpen

Een beetje worstelen ervaring kan een lange weg te gaan bij de invoering van een snelle en beslissende einde te maken aan elke woordenwisseling in het bijzonder een die plaatsvindt in de straat. Vaker wel dan niet, is een straat gevecht zal plaatsvinden in of rond een letterlijke straat die het oppervlak waarin men vechten op gaat heel hard die de effectiviteit van een slam zal maximaliseren te zijn betekent.

 

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page