DOPING: UFC-gevecht Nate Diaz vs Jorge Masvidal in gevaar Nieuws
Nieuws

DOPING: UFC-gevecht Nate Diaz vs Jorge Masvidal in gevaar

DOPING: UFC-gevecht Nate Diaz vs Jorge Masvidal in gevaar
DOPING: UFC-gevecht Nate Diaz vs Jorge Masvidal in gevaar

Nate Diaz kondigt aan dat hij niet zal vechten tegen Jorge Masvidal in de UFC 244 headliner van 3 november.

Een tweet van Diaz zette afgelopen nacht de UFC en MMA community op scherp, Diaz meldt dat hij niet vecht wegens 'enkele besmette supplementen'. Het gevecht om de 'Baddest Motherfucker' in de UFC 244 te bepalen, kan hiermee in gevaar komen.

Diaz toog naar sociale media om een ​​verklaring af te geven over de situatie, en beweerde onschuldig te zijn als het gaat om het nemen van verboden middelen. "Ik ga volgende week niet naar NYC om te vechten, omdat ze zeggen dat ik met verhoogde niveaus heb getest, waarvan ze zeggen dat het misschien uit een paar bedorven supplementen komt. "

Geen verklaring

"Dit klopt niet omdat ik alleen natuurlijke voedingssupplementen neem. Ik eet zelfs geen vlees. Dus totdat UFC, USADA of wie FUCKING met mij FUCKING het heeft opgelost, zal ik niet vechten." Van USADA, die voor de UFC de dopingtests doet wordt niet eerder verwacht dan dat zij zaterdag pas met een bericht komen, dit omdat Diaz de publiciteit opzocht.

ZIE OOK >> Nate Diaz en Jorge Masvidal in strijd om speciale UFC Titel

Wat de potentiële intrekking van Diaz betekent voor UFC 244, die plaatsvindt op 2 november in Madison Square Garden in New York, valt nog te bezien. Er wordt melding gemaakt dat Diaz waarschijnlijk toch mag vechten van de UFC, tot dan staat de wedstrijd even op losse schroeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws