Doodsbedreigingen en diefstal: UFC-ster Jon Jones in diep dal Nieuws
Nieuws

Doodsbedreigingen en diefstal: UFC-ster Jon Jones in diep dal

Doodsbedreigingen en diefstal: UFC-ster Jon Jones in diep dal

De UFC-wereld is in rep en roer na onthullingen over wangedrag van topvechter Jon Jones. Jones, de regerend kampioen in de zwaargewichtklasse, zou een dopingcontroleur met de dood hebben bedreigd en zijn telefoon gestolen.

Dronken en agressief 

Volgens anonieme bronnen was Jones eind maart dronken en niet in staat om zijn eigen veiligheid te garanderen toen de dopingcontroleur arriveerde. Hij weigerde de nodige monsters af te geven en ging door het lint.

Doodsbedreigingen en diefstal

Jones zou de controleur met de dood hebben bedreigd en zijn mobiele telefoon hebben gestolen. De geschrokken controleur deed aangifte bij de politie, maar tot nu toe zijn er geen verdere stappen ondernomen tegen Jones.

De toekomst van Jones in de UFC is onzeker

Jones ontkent pertinent alle beschuldigingen. Hij beweert dat hij kalm en beleefd was tijdens de dopingcontrole en dat de controleur hem heeft uitgelokt.

De UFC heeft nog geen officiële verklaring afgegeven, maar het is onwaarschijnlijk dat ze dit wangedrag ongestraft zullen laten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws